Hvordan jeg får motivasjon til å trene!

Mange av dere har spurt meg om hvor jeg får motivasjon til å trene. Hvordan jeg klarer å trene såpass ofte, og hvordan jeg trener. Og om jeg har noen tips til dere. Så da tenkte jeg at kunne lage ett innlegg om dette, og gi dere noen tips.

– Finn ut hvorfor du vil trene. Enten om det for å bli tynnere, mer muskuløs, få bedre kondisjon, ta vare på kroppen, bedre gymkarakter eller hva enn du måtte ha som grunn. 

– I begynnelsen er det smart å trene hver dag i 2 uker ca. Da kommer du deg inn i treningen og kroppen din vil ha mer. 

– Hvis målet ditt er å bli slankere/mer muskuløs burde du veie og måle deg 1 gang i uken ca. Jeg måler der det er bredest på overarmer, lår, legger, hofter, rumpe, pupper, under pupper og midje. Da får man fulgt med på forandringene, og det er utrolig motiverende å se at kroppen din blir slik du vil ha den. 

– Finn mange bilder rundt på nettet av hvordan din drømmekropp er. Ikke la kroppen bli ved drømmene, men dra på treningsstudio og gjør noe ut av det.

– Alltid når jeg trener trenger jeg å høre på bra musikk. Da får jeg ett ekstra boost til å trene. 

– Jeg liker å trene alene, for da får jeg konsentrert meg ordentlig om å gjøre alt riktig. Selv om det er koselig å trene med venninder også.

– Gjør det lett for deg selv å dra på trening. Hvis du må ta bussen i 45 minutter til treningen, er dette altfor mye stress, og det går ikke i lengden. Er treningsstudioet altfor langt unna der du bor, kan du jogge ute hjemme. Du kan også gjøre mye trening hjemme, som er gratis!

– Husk å spise sunt. Halvparten av treningen er spisingen. 

Legger ved en video til dere om kostholdet og treningen min

 
 
♥ Trener du? 
 
Love Stina <3
37 kommentarer

Siste innlegg