Dronning alkohol

I går ble jeg bedt med av Helen opp i vikersundbakken. Hun hadde en ekstra billett til å se rennet, så da ble jeg spurt. Eneste problemet var at vi ble veldig forsinket og kom opp dit først når hoppingen var ferdig. Men det var ærlig talt ikke derfor vi kom dit. Vi kom for å drikke! Og det gjorde vi! Vi klarte å snike til oss 2 VIP billetter. Jeg fikk billetten min av en helt random mann jeg gikk forbi på vei opp til bakken, og Helen fikk en av en kompis av henne. 

Så kom vi inn i VIP området. Der var det sykt fullt med folk. Jeg klarte å bli spurt om legg x antall ganger av vaktene. Haha, godt jeg ser gammel ut. Not! Jeg danset sving med en kompis av faren min. Litt utenom det vanlige, men gøy! Vi dro videre ned til publikumsteltet. Hadde ikke billetter inn dit heller, men klarte å snakke oss inn. Hehe! 

Jeg danset og hadde det kjempegøy! Senere på kvelden dro vi ned til Vikersund i teltene der. Møtte på mange jeg ikke har sett på altfor lenge! Utrolig koselig. Overskriften min kommer fra sangen: Kong alkohol. Men jeg kan ikke være konge, så da blir det dronning. Hehe!

 

♥ Var du ute i går?

 

Love Stina <3

 

PS: Har trukket vinner av konkurransen om å vinne negllakker. Vinneren ble aversano.blogg.no. Sender deg mail straks!

18 kommentarer

Siste innlegg