5 TIPS TIL SUNNERE OG LENGRE HÅR!

1. Spis sunt!
Hvordan du spiser har stor innvirkning på håret. Pass på å få i deg mye B vitaminer og proteiner. B vitaminer er det i: fisk, egg, ost, nyrer, lever, melk og oksekjøtt. Også gjær, grove kornprodukter, nøtter, frukt og grønnsaker.

 

 

2. Bruk balsam.
Når man bruker balsam lukker den skjelllagene i håret. Det gjør at hårspray og andre produkter ikke skader håret like lett. Men man får også mindre volum i håret av å bruke balsam for håret blir veldig glatt. Så du trenger ikke bruke balsam over hele håret. Du kan ta i bare tuppene. Er håret ditt veldig slitt bør du ta balsam over hele håret.

 

 

3. Sov med hestehale/flette om natten.
Har du også våknet med håret til alle kanter, og mange tugger? Dette unngår du ved å sove med en hestehale eller flette på natten. På den måten slipper du å måtte rive av deg håret for å få vekk tuggene.

 

 

4. Bruk varmebeskyttende. 
Hvis du bruker hårføner, rettetang eller andre varmebehandlede produkter bør du bruke noe varmebeskyttende. Det som er best er å dusje på kvelden så håret får lufttørket over natten. Og helst ikke bruke rettetang hver dag, som veldig mange gjør! Been there, done that! Når du bruker rettetang på tuppene av håret ditt (hvis du har slitte tupper) “brekker” disse av da. Og håret ditt blir ikke lengre, selv om det vokser.

 

 

5. Bruk hårkur.
Bruk en hårkur minst en gang i uken (selv bruker jeg aldri hårkur, dette fordi jeg ikke tenker over det). Bruk en fra en profesjonell frisør. Da er det lettere å rådføre seg med frisørene og spørre hvem som passer best på ditt hår. Husk at den må inneholde veldig mye proteiner!

 

Tumblr_lcb2hlrlbq1qbkae6o1_500_large

 

 

♥ Har du prøvd noen av disse tipsene?

 

Love Stina <3

31 kommentarer

Siste innlegg