10 TING DU IKKE VET OM MEG

1. Jeg bruker selvutløser 98 % av gangene jeg tar bilder av meg selv, til bloggen. Kunne selvfølgelig spurt mamma eller venner om de kan gjøre det for meg. Men jeg er altfor kresen og sær til å la noen gjøre det for meg. Jeg er veldig bestemt på hvordan jeg vil ha det. 

 

2. Favorittbladene mine er Streetstyle og Costume. Elsker at det er et eget blad som kun handler om blogging. Digger å lese når de intervjuer bloggere. Costume elsker jeg fordi de skriver så bra om mote. De blander liksom ikke inn noe slankekurer eller kjærlighetsfortellinger i bladet. 

 

3. Favorittprogrammet mitt er The Big Bang Theory. Elsker humoren og skuespillerne! Har sett alle episodene som er blitt laget til nå. Så nå gleder jeg meg som et barn til det kommer ut flere episoder! 

 

4. Jeg har oversizede pupiller. Det ser nesten ut som jeg er full eller dopet (selv om jeg ikke er det!). Har blitt spurt av mange tidligere kollegaer om jeg har røyket weed før jobb. Kleint.

 

5. Jeg er ekstremt utålmodig! Det værste jeg vet er når jeg sender melding til noen, og de bruker 2 timer før de svarer. 

 

6. Jeg er Chris Crocker fan! Husker dere “leave Britney alone” videoen? Det var en homofil gutt som lagde den videoen. Han har utrolig mye geniale videoer på Youtube! Elsker at han ikke er redd for å drite seg ut. Han har også lagd noen sanger som “Mind in the gutter” og “Freak of nature”, som jeg har helt dilla på!

 

7. Jeg Hater Når Folk Skriver Sånn Her. Stor Bokstav I Starten Av Hvert Ord! Det Er Jo Umulig Å Lese Det! 

 

8. Jeg tror på Karma. Jeg er ikke kristen, buddhist, muslim eller noe sånt. Det eneste jeg tror på er Karma. Men jeg tror ikke på det på samme måte som hinduene. Jeg tror at hvis jeg gjøre noe slemt mot andre, slår det tilbake på meg. Og omvendt. Hvis noen gjør noe mot meg som ikke er så snilt, gidder jeg som regel ikke gjøre noe tilbake mot de. Jeg vet at universet jevner opp igjen, så de får tilbake med samme mynt. Rart ikke sant?

 

9. Jeg leser alle kommentarer jeg får på bloggen. Grunnen til at jeg har på sånn “godkjenn kommentar” innstilling er sånn at jeg får lest alle kommentarer på bloggen. Blir like glad hver gang jeg får en ny og koselig kommentar fra dere! Og jeg svarer dere alltid hvis dere har spørsmål. 

 

10. Jeg skriver kun om det overfladiske i livet mitt på bloggen. Jeg skriver så å si aldri hva jeg føler. Eller om jeg er på date med en gutt. Eller krangler med en venninde. Ting som er veldig personlige forteller jeg heller til vennindene mine. 

 

 


♥ Fikk du vite noe nytt?

 

Love Stina <3

44 kommentarer

Siste innlegg