12 Ting jenter gjør!

– Når vi skal på fest, legger vi mobilen, nøkler, bankkort, sminke og alt mulig i BHEN vår. Hvem sa vi trengte å ta med veske?

– Hver gang vi skal legge ut et bilde på instagram, må vi ta minst 15 selfies for å bli fornøyd med bildet.

– Når vi vasker håret, henger vi alltid hårstråene som faller av, på veggen. Gud vet hvorfor, men vi gjør det alltid.

– Alltid når vi skal rydde, ender vi opp med å finne gamle minnebokser eller andre ting som vi bare måå se igjennom. Skolebildene fra 8. klasse ble plutselig mye viktigere å se på enn og rydde opp den kaoset av et rom vi skulle rydde. 

– Går på do sammen. Vet ikke hvorfor, men det er så mye koseligere å gå på do når man gjør det sammen. Da kan man liksom skravle samtidig som man sitter og tisser.

– Diskuterer andres jenters kropper “ååååh, hun har så fin rumpe! Vi må gjøre flere squats”.

– Ber andre føle på leggene våre, etter vi har barbert de. “Kjenn da! De er sååå myke”.

– Sender selfies til venninnen vår og spør hvilken vi skal legge ut på instagram.

– Prøver ut alle mulige ansiktsmasker, og glemmer som regel bort at vi har de på før vi ser oss selv i speilet 2 timer etterpå..

– Skifter til joggebukse og tar av bhen så fort vi kommer hjem. Ah, det finnes få ting i verden som er mer deilig enn når man kommer hjem og endelig kan ta av seg de stramme jeansene og den stramme bhen!

– Sender print screen av samtaler med gutter eller jenter vi ikke liker, til venninnene våre

– Tagger venninner under morsomme bilder om vår interne humor på instagram

11 kommentarer
  1. Herregud føler det var spot on.. Flaut. spesielt det med håret i dusjen. Trudde jeg var den eneste……

   1. Jeg skjenner meg ikke igjen med det med at vi må ta 15 delfiner før vi kan legge det ut på insta. Tenker du over at det du skrev er at vi jenter har så dårlig selvtillit at vi må ta 15 bilder før vi er fornøyde med bildet av oss selv?

    Du skrev også at vi diskuterer andres kropper. Over brukte du et komplimang om at en vis person ar fin rompe men som vi jenter er kanskje mest skjent for tror jeg at det er mest baksnakking og vis det av og til kommer noen positive kommentarer er det at denne personen er finere er oss og da snakker vi ned oss.

    (PS. Vis du synes at bhen er ubehagelig så bruker du ikke bher i riktig størrelse.)

  2. E visst uttgått på dato, kjente meg kun igjen i joggebukse og å legge ting i bh på fest 😆 hår på veggen hørtes berre ekkelt ut…

  3. Kjenner meg igjen i ett par pungter. Trur mye av det handler om at ikke alt handler om utseende og sånt for min del. Du virker jo som en jente som bare tenker på utseende og sånt, noe som er veldig trist. Likte deg egentlig veldig godt, helt til du var med på bloggerene og vi fikk se hvordan du tenker over ting.. Trist, men sant.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg