12 Ting jeg vil gjøre i september

Dag med Farmen Kjendis – Senere den måneden her skal alle vi som var på Farmen Kjendis samles, spise middag sammen og se noen klipp fra sesongen som kommer av oss. Gleder meg så mye til å se igjen alle, og det blir så spennende og skummelt å se klipp fra gården. Hehe!

 

Høstklær – Nå er det på tide å bytte ut sommerkjolen med knee high boots og varmere kjoler, strikkegensere og tykkere jakker. Syns moten om høsten er veldig fin, og jeg gleder meg til å dele masse antrekksbilder med dere i den kommende måneden!


Botanisk hage i Oslo
– Når høstfargene virkelig har kommet frem skal jeg ta turen til botanisk hage i Oslo. Det er så mye fint å se der, og man kan gå der i timesvis og bare nyte blomstene og naturen!

 

Spa – Jeg var på Farris Bad på spa for et par uker siden, og det er så deilig! Nå som det blir kaldere ute syns jeg det er så deilig å dra på spa, nyte varmen i badstuene og bare slappe helt av. Egenpleie på sitt beste!


Chai te
– Jeg elsker å lage meg en kopp med chai te med litt melk oppi, og drikke den mens jeg blogger i stua og ser ut på ruskeværet. Det er koselig det! Da setter jeg ekstra stor pris på at jeg ikke trenger å jobbe utendørs.

 

Skogsturer – Når skogen blir farget i høstfarger og det er crispy kald luft, er det helt magisk å gå i skogen! Tar man med seg noen pølser, pinnebrød, engangsgrill og kakao blir det enda mer koselig!


Stå opp tidlig
– Nå som det virkelig begynner å bli mørkt tidlig er det viktig for min del å stå opp tidlig. Jeg trenger mye dagslys for å føle meg bra. Så fremover kommer jeg til å være nøye med å stå opp senest 07.

 

Feire 4 årsdag – Den 12. september har Per Fredrik og jeg 4 årsdag. Sykt å tenke på at vi har vært sammen så lenge. Samtidig kjennes det ut som at vi alltid har vært sammen på en måte. Vanskelig å forklare. Men vi skal i alle fall feire det den 12. september på samme sted som vi alltid feirer det; Engø Gård.

 

Klatrepark – I sommer har jeg hatt så lyst til å dra i klatreparken i Vestfold, men jeg har ikke fått surret meg til det! Nå er det virkelig på tide å få ut finger’n om jeg skal rekke å dra dit en tur før sesongen er omme! Det er jo så gøy å klatre og slynge seg mellom trærne!

 

Tv sesong – Nå har endelig tv-sesongen startet, og det er så mye nytt og spennende å se på! I høst gleder jeg meg til å se på Bloggerne, Skal vi danse, Keeping up with the Kardashians, Side om side, Brille og enda flere morsomme tv-programmer!


Hagen
– Nå er snart muren rundt hagen ferdig, og i løpet av uken skjer det forhåpentligvis en god del ting der. Håper hagen blir helt ferdig snart så jeg rekker å plante blomsterløker som kan blomstre til sommeren, og kanskje noen planter om jeg rekker!

Jobbe med egen psyke – Etter at jeg ble utsatt for blind vold i starten av august, har det gått en del utover psyken min. Traumet har gjort at angsten min dessverre har blusset opp igjen og enkelte dager er det skikkelig kjipt. Så denne måneden skal jeg virkelig jobbe hardt for å få psyken på plass igjen, og gjøre alt jeg kan for å få det bedre med meg selv igjen. Angst er virkelig ikke noe jeg unner noen, og det er faktisk bare dritt.

 

Skal du noe gøy i september?

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg