8 Fun facts om meg

Snakket flytende engelsk – Da jeg gikk på barneskolen hadde jeg en utrolig flink engelsklærer, og jeg har innsett at jeg har et ganske godt språkøre. Så allerede da jeg var 10-11 år gammel klarte jeg å snakke flytende engelsk som om det var morsmålet mitt. Husker jeg måtte ringe kundeservice på the sims en gang, og da måtte jeg snakke engelsk med de. Mamma stod i fullstendig sjokk ute i gangen og skjønte ikke hvordan en 11 åring kunne være så god i engelsk. Haha!

Kebab – Jeg spiser seriøst aldri kebab. Jeg takler ikke kjøttet, dressingen og egentlig alt oppi. Det er bare ikke min smak. Har også lest litt vel mange nasty historier om folk på gatekjøkken som har puttet ting i kebaben som ikke skal være der for å si det sånn.

Pizza – Når det kommer til pizza er jeg sykt kresen. Av pizzafyll liker jeg ikke; pepperoni, ananas, biff, kebab, det meste av skinke, jalapeno, sopp, kjøttboller og en hel haug ting til. Det ender som regel med at jeg tar pizza med ost og skinke (og eventuelt tar av skinken).

Dette spiste jeg som liten – Da jeg gikk i 3-6 klasse på barneskolen spiste jeg nesten kun tomatsuppe, nudler, pannekaker og nudelsuppe. Jeg lagde det alltid selv når jeg kom hjem fra skolen, og nektet å spise noe annet til middag.

Saft – Frem til jeg ble ganske stor drakk jeg kun saft. Husholdningssaft var det eneste jeg drakk, og jeg nektet å drikke noe som helst annet. Hvis mamma hadde glemt å kjøpe saft i butikken var det bare i snu bilen med en eneste gang, haha. Uffameg!

Første kjærlighet – Per Fredrik er den aller første og den eneste jeg noensinne har elsket. Har en virkelig drømmemannen min, som jeg skal være sammen med resten av livet. Hehe, litt klissete. Men true fact.

Høyrearmen – Da jeg gikk i barnehagen lekte jeg litt Jackass, og hoppet rett ned fra en høy sklie. Endte opp med å knekke høyrearmen. Dette var rett før sommeren, og jeg måtte gå med blå gips hele sommeren og kunne ikke bade. Superkjipt!

Livredd for å skade meg – Jeg tar virkelig ikke en god helse for gitt, og jeg er livredd for å skade meg. Å hoppe i fallskjerm eller gjøre ekstreme ting er noe jeg aldri ville gjort. Tenk om jeg hadde endt opp med å bli lam i kroppen?

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg