100’000 seere på Snapchat

Herreguuuud som jeg elsker snapchat! Jeg er helt avhengig av snapchat, både med at jeg elsker å dele alt mulig fra hverdagen min, også elsker jeg å følge andre personer der.

Noen av mine favoritter på snapchat er Jeffree Star, HudaBeauty, Vegard Harm, BeautyCult, Shane Dawson, også har jeg en god del av mine favoritt bloggere og venninner fra Norge.

Også selvfølgelig masse venninner og familie. Digger at bestemoren min Molle på over 80 år har snapchat og følger med. Haha, det er så sporty og kult!

Uansett. På snapchat deler jeg masse fra hverdagen min. Legger også ut masse videoer og småvlogger, som jeg ikke fikk lagt med i dette innlegget. Så der må dere nesten følge meg for å se de. Shit, det er så sykt å tenke på hvor mange som ser hver snap jeg legger ut!

Det er jo ofte oppi 100’000 som ser mystoryen min. Hvor sjukt er ikke det? Enda sykere er at de aller fleste av de er fra Norge, så det er jo en god del nordmenn det!  Er så stas å kunne nå ut til så mange mennesker med noe som er morsomt! 

SNAPCHAT – STINABLOGG

Følg meg gjerne på snapchat; stinablogg, om du ikke allerede gjør det 😃

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg