10 Ting som gir julestemning

Nå er julen godt igang, men du er kanskje ikke i julestemning enda? Da skal jeg hjelpe deg på veien dit! Jeg er allerede i skikkelig julestemning, og det er så koselig! Her er noen ting du kan gjøre for å komme i julestemning! 

Julefilm – Se noen av dine favorittjulefilmer fra du var liten. Det gir deg garantert julestemning!

Bak – Inviter en venninne og bak pepperkaker. Smaken av pepperkaker gir skikkelig julestemning, også er det koselig å tilbringe tid med noen man er glad i!

Julekort – Hvert år tar Per Fredrik og jeg bilder til julekort, printer de ut på fotobutikk og sender julekort til alle våre nære og kjære. Det er så koselig å gi, og å få!

 

Pynt til jul – Da jeg bodde på Frogner pyntet jeg ikke til jul i det hele tatt. Det var jo egentlig ganske kjipt når jeg tenker tilbake på det. Men vi pyntet hos Per Fredrik da, så det hjalp litt. Det å pynte opp skikkelig til jul gir så mye julestemning så det anbefaler jeg å gjøre! Kjøp plastikktre og pynt det fra første desember, så får du garantert julestemning!

Julemusikk – Jeg hører på julemusikk allerede fra midten av november, fordi jeg syns det er så koselig! Trenger du hjelpe til å finne julesanger har jeg en spilleliste HER du kan sjekke ut. Det er mine favorittsanger på min private julespilleliste.

Julegenser – Det er så mange morsomme julegensere i butikkene nå. Så kjøp deg en morsom julegenser og bruk den mens du koser deg med julemusikk.

Julepynt – Kjør rundt i nabolagene og se på all julepynten naboene har hengt ut. Det er virkelig helt magisk i vintermørket!

Juleshopping – På handlesenterene er det virkelig pyntet opp og det er så koselig å se på all den fine pynten!

Julemarked – Det er så mange koselig julemarkeder rundt omkring, så her er det bare å sjekke ut hva som er i nærheten. Jeg har en lang liste med julemarkeder jeg skal på i år, og det gleder jeg meg skikkelig til!

Juleduft – Kjøp inn telys med juleduft eller duftpinner med julelukt. Lukten av jul vekker virkelig gode juleminner!

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg