10 Ting jeg vil gjøre i November!

Da var det 1 november. Halloween er over, og julen kommer snikende på. Jeg har allerede sittet å planlagt 60 jule-blogginnlegg jeg vil skrive i år, hehe. #christmascrazy

Med bare to måneder igjen av året er det mange ting som står igjen på to-do listen for året. Ting ble ikke akkurat slik jeg hadde sett det for meg når jeg stod der i januar med store drømmer. Men pytt pytt, livet blir ikke alltid (eller noensinne) slik man planlegger. Livet kommer i veien, og vipps så var det 1 november.

Jeg har veldig lyst til å kose meg skikkelig de to siste månedene av året, og dette er det jeg har lyst til å gjøre i november!

 

Gran Canaria – Til uken reiser vi til Gran Canaria. Ah som jeg gleder meg! Kjenner det blir så deilig med masse sol og varme. Vi reiser tilbake til Meloneras på det samme amazing hotellet vi alltid besøker. Det blir så fantastisk det!

 

Sofa – Vi har hvit sofa og den er et evig prosjekt. Den må vaskes så ekstremt ofte at jeg får helt fnatt. Nå er jeg der hvor jeg vurderer å heller kjøpe en ny. Men jeg vil liksom ikke ha noe annet enn en superlys sofa, og da blir det jo samme problem igjen. Ah, what to do? Den vi har nå er også superslitt etter 3 år med hund som kjørte sofaen ganske hardt i valpefasen med biting..

 

Les bøker – Jeg har kjøpt masse nye spennende bøker som jeg gleder meg skikkelig til å lese!

 

Pynte huset – Så fort vi kommer hjem fra Gran Canaria er det full julemodus. Da skal hele huset pyntes opp både ute og inne. Siden vi har plastikk juletre pynter vi det allerede i november, så står det som en svær diamant midt i stua hele desember. Så koselig! Vet mange har som tradisjon å pynte juletreet 23 desember, men det blir for kort tid til å nyte det spør du meg. Hehe!

Planlegge julen – I år vil jeg gjøre masse koselig hele julen, men det kreves litt planlegging. Så alt som skal skje i desember bør avtales og planlegges minst et par uker i forveien. Booket nettopp hotell for nyttårsaften, hehe! Viktig å være ute i god tid!

 

Stå opp tidlig – Nå som vi har skrudd klokken en time tilbake, og det blir mørkt allerede i 16 tiden er det på høy tid å komme seg opp skikkelig tidlig. Målet er å stå opp i 6 tiden, så jeg får maks utbytte av dagen!

 

Pakkekalender – Hvert år lager Per Fredrik og jeg pakkekalender til hverandre. Det er så koselig å våkne opp om morgenen også åpner vi hver vår pakke. Til og med Chloe har egen julekalender, hehe! Så den må jeg få kjøpt inn alt til før 1 desember. Har allerede kjøpt 4-5 gaver, men det er jo typ 20 igjen.

Ta bilder til julekort – Hvert eneste år tar vi bilder til julekort. Det har blitt en av juletradisjonene våre, og det er så koselig! I år har jeg lyst til å få knipset ferdig bildene til julekortet sånn at vi kan sende julekortene i posten innen 1 desember. Vi sender julekort til familie og venner, og det er så koselig å få det litt tidlig i desember!

 

Julegaver – For å få maks god tid i desember har jeg lyst til å bli ferdig med julegavene i november. Kanskje få unna alt på black friday? Det er jo alltid så sinnsykt mange gode tilbud da, så da er det smart å slå til!

 

Høst-turer – Jeg vil komme meg enda mer ut i høstskogen. Det er jo bare litt tid igjen nå før snøen kommer. Kjenner jeg gleder meg til snøen kommer, for da blir det mye lysere ute. Men enn så lenge vil jeg nyte høstfargene!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg