10 Ting jeg vil gjøre i mars!

annonse – bubbleroom & StinaLashes

Ny måned, og jeg føler meg veldig klar for å komme skikkelig tilbake til bloggen igjen! Jeg har brukt den siste tiden på å reflektere og tenke skikkelig over hva som er best for meg, og hva jeg ønsker å få til.

Nå har jeg satt meg noen gode mål og jeg er klar for å kickstarte mars! Herregud. Tenk at det allerede er mars! Endelig er vi igang med våren og i hagen ute har det allerede begynt å titte frem påskeliljer og perleblomster. Snøen har nesten smeltet helt bort, og solen titter mer frem enn på månedsvis.

Jeg elsker at vi går mot lysere tider, og det gjør gode for både kropp og sjel at det endelig blir varmere og lysere ute. I mars er det mange ting jeg har lyst til å gjøre, så hvorfor ikke lage en liste med alle tingene? #ListeStina 😎

JAKKEHER

 

 

Blogge hver eneste dag – I februar var tok jeg litt pause fra bloggen, men i mars er jeg helt tilbake igjen. Det blir ikke 3 blogginnlegg hver eneste dag, men det blir oppdatering på bloggen her hver eneste dag. Det kan jeg love dere!

 

Trening hver dag – Jeg skal komme meg i god form igjen, og fremover skal jeg trene hver eneste dag. Det skal være 30 minutter økter der jeg kan trene styrke hjemme, powerwalk, yoga, styrke på gymmet, skitur eller noe annet som gjør at man får brukt kroppen godt.

JAKKEHER

 

Gjøre hagen klar for våren – Hagen er full av løv, visne blomster som jeg burde ha fjernet i høst og verandaen trenger mildt sagt en god vask. I løpet av mars skal jeg shine opp hele hageområdet så det er helt klart til jeg skal plante sommerblomster.

 

Rise and shine – Stå opp tidlig hver eneste dag. Det er så viktig for meg å stå opp tidlig. Da får jeg så mye mer ut av dagen enn om jeg sover til 9-10. 7 er best å stå opp for da trenger jeg ikke å legge meg grytidlig, og jeg trenger ikke å stå opp før fuglene. Hehe!

 

Bake – Jeg elsker å bake! Aner ikke hvorfor jeg ikke gjør det mer! Grove rundstykker, grove pizza snurrer. Nam! Det er så deilig! Også er det perfekt å ha i fryseren til frokoster og lunsj!

Grilling på skogen – Er det noe som er mer koselig enn å gå på en lang skitur også grille pinnebrød og grillpølser? Altså! Det har jeg så lyst til å gjøre denne måneden. Snakket med en venninne om det her om dagen, om hvor koselig det er. Så det må vi virkelig få til! Mulig vi må droppe skiene og ta sko isteden, men like koselig fordet!

 

Rydde opp lagerrommet – Vi har et soverom i huset som vi har gjort om til et lagerrom. I og med at vi begge har firmaer vi driver hjemmefra blir det mye ekstra ting som vi må oppbevare, så det bruker vi lageret til. Vel. Nå er det heeeelt kaos der inne! Herregud jeg får helt fnatt av hvor kaotisk det er der!

 

StinaLashes restock – Denne måneden kommer stinalashes vippene til salgs igjen! Nærmere sagt: 10 mars! De ble solgt ut på bare en uke, og den 10 mars kommer de endelig tilbake på nettbutikken. Husk å abonnere (gratis) på nyhetsbrevet til StinaLashes HER, for å få eksklusive rabattkoder og tilbud!

JAKKEHER

 

Reise mer til Oslo – Jeg må innse det; jeg trenger Oslo for å inspireres. Det er noe med den byen som gir meg påfyll, og det trenger jeg. Ikke misforstå meg; Jeg elsker å bo i Sandefjord! Men noen ganger er det bra med påfyll fra andre steder. Så fremover må jeg bli flinkere til å reise inn til Oslo oftere og møte venninner og bare bli inspirert av byen.

 

 

Bestille leretter til veggen – Da Per Fredrik fridde til meg i New York var det en fotograf som knipset masse fine bilder, i tillegg til at vi tok masse fine bilder mens vi var rundt i byen. Jeg har skikkelig lyst til å gjøre om 2-3 bilder til svart-hvitt og få de printet på leretter som vi kan henge på stueveggen. Det er jo så koselig!

 

 

Ah, folkens! Dette tror jeg at blir en fin måned! 😃🌸

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg