10 Ting jeg vil gjøre i mars!

Er det bare meg eller gikk februar sykt fort, i forhold til januar? Januar føltes ut som fem måneder, og februar føltes ut som to uker. Haha! Plutselig er vi i mars, og det gjør meg så glad. I løpet av denne måneden kommer våren, og i løpet av måneden får vi 2,5 timer mer dagslys. Det blir deilig!

Hver måned liker jeg å sette meg ned og bestemme hva jeg vil gjøre denne måneden. Hvilke prosjekter jeg vil gjøre, hva jeg vil fokusere på og hvilke spennende ting jeg skal på. Her er 10 ting jeg vil gjøre i mars!

 

– Jeg har allerede sådd en del frø, og i løpet av mars skal jeg så noen tomatplanter også. Men i år skal jeg prøve å så frø fra min favoritt tomat. Jeg aner ikke om det kommer til å funke, men om jeg får det til er det jo gull! Også må jeg få kjøpt noen georgineknoller så jeg kan drive de frem innendørs. Jeg har bare hatt Dahlia fra frø som jeg har kjøpt ferdig, så jeg er superspent på hvordan det blir å gro de fra knoller selv!

Shine opp i hagen – Nå er det på høy tid å vaske både verandaen og trappen opp til huset. Jeg shinet opp rundt på verandaen for en uke siden, så det er heldigvis relativt ryddig. Men gud så mye møkk det er overalt. Så der skal det vaskes, og hagen må shines opp så den er klar for våren!

 

Finalefest Farmen Kjendis – Den 29 mars er finalen for Farmen Kjendis, og da blir det fest med alle deltagerne. Det blir så gøy å se igjen alle sammen. Vi har jo blitt en så sammenknyttet gjeng!

 

YouTube – Denne måneden starter jeg opp igjen med YouTube. Jeg har jo hatt en pause derfra, men nå kommer jeg fullt tilbake! Har allerede filmet en spørsmålsrunde som kommer på onsdag. Gleder meg så mye til å lage masse videoer fremover, og jeg bobler over av idéer for videoer jeg skal lage!

 

Pynte til påske – Helt i slutten av måneden skal jeg pynte til påske. Jeg syns det er så koselig å pynte til påske, så jeg pynter gjerne litt ekstra tidlig. Skal prøve meg på et DIY prosjekt eller to også, med morsomme påsketemaer! De blir selvfølgelig delt her på bloggen!

Gåturer langs kysten – I forrige uke gikk jeg flere turer langs kysten i Sandefjord, og det skal det bli mer av fremover. Endelig er det varmt nok til å gå ute, så på de dagene hvor solen kommer frem er det bare å ta på turbuksa og komme seg ut!

Pynte opp inngangspartiet med blomster  – I løpet av måneden skal jeg handle masse stemor, påskeliljer og perleblomster som jeg kan pynte opp med på verandaen og ved inngangspartiet til huset. Det er jo så fint å pynte opp med! Stemoren lar jeg stå hele sommeren, så den kjøper jeg inn ganske mye ekstra av siden den er så billig og fin!

Trening – Jeg føler at det er en evig struggle å komme inn i gode treningsvaner. Spesielt om vinteren når det er mørkt og kaldt, og jeg ikke akkurat har noen motivasjon. Men nå som jeg endelig kan gå turer utendørs kan det være en del av treningen, og da er det lettere å komme litt inn i bedre rutiner. Planen fremover er å trene 4 dager i uka.

 

Vårtegn – Det er fortsatt litt tidlig, men jeg gleder meg så mye til å se vårtegn ute i naturen. Ila mars dukker det nok opp noen søte og små blomster her og der. Jeg så jo faktisk blåhveis ute på tur på torsdag. Elsker når vårblomstene titter opp. Det er et så viktig tegn på at en lysere og fin tid kommer, og at den mørke vinteren snart er omme.

Botanisk hage – Jeg må være flinkere til å dra inn til Oslo og få litt inspirasjon. Botanisk hage er jo et av de stedene jeg elsker å dra og titte. Så fort det blir mer vår skal jeg dra dit og titte rundt og bli inspirert!

 

 

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg