10 Ting jeg vil gjøre i januar

Nytt år og ny måned; det betyr nye mål og nye ting jeg vil gjøre. Her er tingene jeg ønsker å gjøre i januar!

 

Get organized – Akkurat nå føler jeg at det flyter over i huset. Det har hjulpet en del nå som all julepynten er borte, men ting er fortsatt ganske kaotisk. Så jeg skal gå igjennom hvert eneste rom i hele huset og få alt helt organisert og ryddig (inkludert inne i skuffer og skap, haha). Får alltid en indre ro når alt er helt organisert.

 

Kickstarte treningen – I hele desember har jeg vært syk av og på, og har hatt altfor mye på timeplanen så treningen har uteblitt. Så nå er det på tide å komme igang igjen med gode treningsrutiner!

Planlegge bursdag – Jeg blir 27 år i februar. Uææææh. Klarer ikke å deale helt med det der enda. Men jeg må finne ut om jeg skal feire bursdagen hjemme eller hvordan jeg skal feire. Vanligvis pleier jeg alltid å kjøre svære fester, men jeg er litt lei av å legge så sinnsykt mye jobb i det.

 

Lese bøker – I høst har jeg kjøpt sinnsykt mye nye bøker, og jeg har endelig kjøpt bokhylle så jeg har litt oversikt over de. Nå gleder jeg meg til å ha bedre tid til å lese bøker og få ny inspirasjon. Har allerede begynt på boken “Rich Dad, Poor Dad”. Har lest den en gang før, men det er en bok som bør leses jevnlig for å huske de viktige leksjonene.

Eksperimentere på kjøkkenet – Jeg elsker å finne nye sunne matretter, og denne måneden skal jeg virkelig finne mange nye favoritter. Jeg syns det smaker så mye bedre av sunn mat som er laget skikkelig enn en frossen pizza, hehe!

 

Spa – Denne måneden trenger jeg litt skikkelig selvpleie, så jeg må få tatt meg en tur eller to på spa. Elsker å bare dra på spa alene, koble helt ut i saunaene og meditere. Helt fantastisk!

 

Instagram – Herregud jeg har vært altfor dårlig på Instagram i åresvis nå. Det er jo egentlig er supermorsom plattform, men jeg har falt litt av. Så fremover har jeg lyst til å poste mange flere bilder i feed og mye mer på story. Følg meg forresten @stinablogg 😘

 

2020 music – Jeg elsker musikk, og det setter veldig stemningen for meg. Så nå skal jeg lage meg en helt ny 2020 spilleliste med skikkelig kick-ass musikk som kan få meg igang om morgenen og motivere meg ila dagen!

Økonomien – Jeg trenger å ta en detox på autotrekk på bankkontoene mine. Det er altfor mye som bare trekkes uten at jeg følger med på det, og nå er det på tide å si stopp. Gjorde dette i fjor og da sparte jeg sånn 25’000,- kr, hehe. Så det er smart å gjøre med jevne mellomrom.

 

Mindre sosial – Kanskje litt rart å ha som et punkt, men fuck it. I desember har jeg vært ekstremt mye sosial, og det har vært veldig koselig. Men nå kjenner jeg at jeg trenger litt tid for meg selv der jeg kan holde på med de tingene som interesserer meg, og ikke bare løpe rundt overalt og være med alle mulige mennesker, hehe!

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg