10 Ting jeg vil gjøre i januar

Gå på ski – Nå har det endelig kommet snø, så gjett om jeg skal dra på skitur! Vurderer å ta meg en tur ut allerede i morgen. Må sjekke været og alt mulig først da. Men det klør i fingrene etter å komme meg ut på skitur!

Shine over med maling – Det er så mange steder som det er litt maling som har flaket av, så i løpet av januar vil jeg gå over og shine opp rundt i huset. Hater når alt ikke er helt på stell.

 

Null sukker challenge – Fra og med i dag skal jeg holde meg helt unna sukker (les mer om det HER). Det kommer nok til å bli ganske seigt og ubehagelig de første dagene. Men jeg får bare pine meg igjennom det. Nå er jeg så klar for å bli sunn igjen og holde meg langt unna sukker og snop, haha.

 

Fuksia – I dag tok jeg frem Fuksia plantene mine fra lagerrommet, ga de en god dusj og nå står de under grolys. Så denne måneden skal jeg passe på de, og så fort de er klare skal jeg ta masse stiklinger så jeg kan lage enda flere blomster. Tipper jeg må vente til februar cirka før jeg kan ta stiklinger, men det har allerede kommet en del grønt på de, så vi får se!

Lage spennende og sunn mat – Jeg elsker julemat, men nå kjenner jeg at jeg er klar for litt sunn og god mat igjen. Denne måneden har jeg lyst til å teste ut masse spennende sunne oppskrifter. De som er gode kommer jeg selvfølgelig til å dele her på bloggen!

 

Detox i huset – Jeg har lyst til å ta en skikkelig vårrengjøring (selv om det ikke er vår enda) i alle skapene rundt i huset. Det er så deilig å bare ut absolutt alt, vaske over og sette alt perfekt tilbake så det ser helt i orden ut.

 

Starte frø – I januar skal jeg kicke igang hagesesongen, og i år skal jeg så masse frø. I januar skal jeg så paprika, chilli, blodbeger, jordbær, physalis og klokkeranke. Har kun sådd paprika og jordbær av disse fra før av, så det blir gøy å prøve enda flere planter. Elsker å lære nye ting i hagen hele tiden, og da er det gøy å ha masse forskjellige nye planter jeg skal så. Det kommer et eget innlegg etterhvert med absolutt alt jeg skal så fra frø i år, så følg med for det!

 

Trene masse – Denne måneden vil jeg komme skikkelig igang igjen med å trene mye. Elsker å starte dagen med 100 minutter på tredemølla. Det er så deilig!

Planlegge hagen 100% ferdig – Jeg har allerede en del planer for prosjekter jeg vil gjøre i hagen i år, og i januar har jeg lyst til å legge planene ferdig for sesongen. Har allerede lagt inn bestillinger på masse frø, Dahlia knoller og barrotsstauder, men kjenner jeg meg selv rett blir det nok enda mer, hehe!

 

Freshe opp huset – Nå som vi har tatt vekk julepynten er det seriøst så tomt her. Tuller ikke når jeg sier at det er ekko i stua. Haha. Så jeg må få freshet opp litt rundt her. Fylt opp med litt blomster, nye trekk til pynteputene i sofaen, urter på kjøkkenet og litt mer pynt som gjør at det ser litt mer livlig ut her. Nå ser det seriøst ut som at noen er halvveis igang med å flytte ut herfra.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg