10 Ting jeg vil gjøre i høst!

Nå er høsten virkelig her, og selv om jeg må innrømme at jeg savner sommeren litt, er det jo så mye morsomt som skjer om høsten som jeg gleder meg til! Her er 12 ting jeg vil gjøre i høst. Kanskje du finner noe å se frem til i høst du også?

Gresskar – Hvert eneste år drar jeg på Nordre Bergan gård og kjøper inn masse gresskar. Jeg skjærer alltid ut eller to i skikkelig halloweenstil, og pynter opp både trappa og inngangen. Elsker høst/halloween stemningen det gir!

 

Botanisk hage – Jeg elsker høsfarger, og er det ét sted som er et must å dra til om høsten, så er det botanisk hage i Oslo. Nå er det skikkelig fint og høstfarget der, så dit må jeg dra asap!

Pynte til Halloween – I år tror jeg ikke at jeg skal ha noe Halloweenfest. Men jeg skal fortsatt pynte opp litt til Halloween, også skal vi ikke se bort ifra at jeg pynter opp litt ekstra på Halloween og ser noen grøssere. Gøy!

 

Høst-turer – Jeg elsker å gå i skogen om høsten, og det er så gøy å grille pinnebrød og drikke kakao. Det gjorde jeg med mamma og tantebarna mine i fjor, og det må gjentas!

Pynte med høstfarger – Jeg vil pynte opp stua enda mer med høstfarger. Har allerede byttet putetrekkene til oransje og burned red for å gi høstfølelse. Men vil ha enda mer!

 

Høst bakst – Jeg har skikkelig lyst til å lage noen skikkelig amerikanske paier med norske epler, og american cookies. Så digg!

 

Serier – Det er så mange nye og spennende serier som starter opp igjen om høsten. Sommeren er jo skikkelig dødtid når det kommer til tv underholdning, så nå gleder jeg meg til det starter opp igjen!

Roadtrip – Jeg har så lyst til å ta en roadtrip for å jakte etter høstfarger. Kakao i termosen, stoppe på steder der det er høstfarger og lekkert, og bare nyte hvor vakker høsten er!

 

Epleplukking – Nå er de norske eplene modne, og jeg har så lyst til å dra på en gård der jeg kan plukke epler. Så koselig! Også mååå jeg lage eplepai. Nam!

 

Kafé – Det er så koselig å dra på kafé og drikke masse digg kakao, med venninner når det er høst. Om sommeren blir det til at man alltid sitter ute, men om høsten er det koselig å dra på steder som Kaffebrenneriet og catche up med hverandre!

 

Følg meg på sosiale medier:

Instagram@stinablogg
Instagram@stinablogghage
Snapchat@stinablogg

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg