10 Ting jeg vil gjøre i februar

annonse – StinaLashes

31 januar allerede! Eller.. For å være helt ærlig syns jeg januar har føltes ut som 3 måneder. Haha! Men nå er det bare et par timer igjen, også er vi i februar. Det er uten tvil min favorittmåned i vinterhalvåret.

To enkle grunner; jeg har bursdag og vi reiser som regel alltid på tur i midten av februar. I februar har jeg planer om en del spennende ting, og jeg har en del ting jeg ønsker å gjøre. Så det kan jeg fortelle dere om!

Bursdag – Den 5. februar blir jeg 26 år. Herregud så voksen jeg plutselig er. Nå er jeg skikkelig mye nærmere 30 enn 20 liksom. Kjenner jeg gru-gleder meg litt til å bli ett år eldre. Føles veldig voksent og rart ut å bli 26, samtidig er det jo bare et tall og det er helt tullete å henge seg opp i det.

Bursdagsfest – På lørdag skal jeg feire bursdagen min med masse gode venner og familie. Det blir så koselig! Rebecca og jeg har planlagt masse pynt sammen, så på lørdag morgen kommer hun hit for å hjelpe meg med pyntingen. Elsker å ha en så god venninne som alltid hjelper meg når jeg (vi) skal ha fest. Hehe, skriver vi fordi det blir på en måte alltid våre fester. Hun får jo invitere så mange venner hun vil. Hehe!

Gran Canaria – Sol, bading og avslapping blir så deilig! Gleder meg skikkelig til å komme meg unna det snøkaoset som har vært den siste tiden, og bare nyte solen!

Skiturer – Den siste uken har det vært totalt snøkaos og det har vært helt umulig å være ute og nyte været. Heldigvis har vi tidenes snilleste nabo som kommer og måker hos oss med traktor hver gang det har snødd skikkelig, så all snøen som har kommet har ikke vært noe problem. Men jeg gleder meg til å komme meg ut på skiturer igjen! Kakao på termosen, pølser på grillen og bare nyte skogen med vinterlandskap. Så deilig!

Jobbe masse med StinaLashes – Det er så crazy å tenke på at jeg lanserte i går! Jeg har allerede solgt en  hel haug med vipper, og jeg sendte ut første runde med pakker tidligere i dag. Fremover skal jeg jobbe enda mer med StinaLashes og få det til å vokse seg skikkelig stort!

Valentinesday – Den siste kvelden vi har på Gran Canaria er valentinesday, så det må feires litt ekstra og veldig romantisk!

Fikse døgnrytmen – Jeg aner ikke hvordan Per Fredrik og jeg har fått det til, men vi har surret til døgnrytmen totalt! Det sier jo litt når jeg skriver blogginnlegg 22:30 på kvelden. Vi legger oss altfor sent, og ender alltid opp med å stå opp sånn 9:30. Altså, det er jo så sent! Jeg liker best å stå opp 06:00 for da får jeg mest ut av dagen, og rekker faktisk å ta bilder i dagslys. Hehe!

Slalom – Jeg har så lyst til å prøve slalom igjen denne måneden! Har ikke gjort det siden 2015, men det var jo så gøy! Må ta turen til Konsberg skisenter og prøve meg på det igjen!

Lage masse innhold – Nå har jeg kommet skikkelig godt igang med bloggingen igjen etter et veldig halvveis 2018, og i 2019 er det på høy tid å steppe up YouTube gamet. Fremover blir det masse nye videoer!

Komme meg mer ut! – Med tanke på at jeg jobber hjemmefra og det er vinter, er det altfor lett å “råtne” inne som mamma alltid pleier å si. Jeg må bli mye flinkere til å dra ut, om det så bare er å ta en kaffe med en venninne eller stikke på skitur.

 

Hva er dine planer for februar?

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg