10 Ting jeg elsker med vinteren

Å herreguuuuud, i dag tidlig snødde det! Altså. Yasss. Det ble borte med en gang da. Men det er nok ikke lenge til snøen kommer skikkelig. Kanskje det har kommet masse snø innen vi kommer tilbake fra Gran Canaria? Det hadde vært sykt koselig!

Litt rart, men før i tiden hatet jeg vinteren. Nå elsker jeg vinteren, og det er alltid masse å glede seg til hvert år! Om du har litt summertime sadness nå og bare ser negativt på mørketiden, har jeg noen punkter på lista (#ListeStina) som kan gjøre at du kan glede deg skikkelig til vinteren!

 

Jul – Altså, jul er den koseligste tiden i løpet av hele året om du spør meg. Her i huset gjør vi mye ut av julen, og det er en tid vi begge ser frem til hele året!

Bilturer – Det er så koselig å kjøre steder der det er skikkelig vinterlandskap. Da kan man nyte det vakre synet samtidig som at man sitter varm og god i bilen.

 

Ski – Jeg elsker å gå på ski. Enda en ting jeg hatet før, hehe! Men nå elsker jeg det! Å pakke med seg pinnebrød og kakao i sekken, snøre på seg skiene og bare gå innover den vakre skogen. Ah, det er nydelig det! Også er det jo en super måte å trene på!

 

Fyr i peisen – Det er så koselig å fyre i peisen, og ingenting er bedre enn å komme inn etter å ha vært ute i kulda, også varme seg på peisen. Ah, det er deilig det! Har med vilje stasjonert hjemmekontoret mitt rett ved siden av peisen i stua så jeg kan varme meg mest mulig. Hehe!

 

Snø – Snø er så vakkert! Også gjør det at mørketiden blir mye lysere. Det blir jo bekkmørkt sånn 4 på dagen nå, så nå kjenner jeg at jeg gleder meg til snøen kan lysne opp litt. Ekstra fint er det med julelys og snø!

Innekos – Vinteren (og forsåvidt høsten) er tiden for innekos. Kakao, lese bøker, stearinlys. Altså, kan det bli mer koselig?

 

Nyttår – Midt inni vinteren blir det et nytt år. Jeg elsker mandager, den 1. i hver måned og nyttår. Det er som at man får en helt ny kladdebok til å skrive sin egen historie i. Okey, hørte den selv. Den var cheesy. Men sant fordet da. Haha!

Fjellet – I år må vi virkelig komme oss en tur opp til Geilo. Det er så deilig å være der når det er masse snø ute. Bare nyte synet av de høye fjellene med snø, spise gourmet mat, dra på spa og stå på slalåm eller snowboard.

 

Spa – Det er så deilig å dra på spa når det er skikkelig kaldt ute. Gleder meg til å dra masse på Farris bad i vinter, og bare nyte synet av snøen ute. Kanskje til og med hoppe i boblebadet ute? Eller om jeg er crazy; ISBADE. Omg, det vet jeg ikke om jeg tørr. Haha!

Skøyter på isen – I år har jeg så lyst til å leie skøyter og prøve meg på isen. Tror man kan gjøre det i Drammen, om jeg husker rett. Det ser jo så koselig ut! Selv om alle som så Bloggerne vet hvor flink jeg er på det.. Klarte det ikke såå bra i New York akkurat.

 

Sidenote; skulle slippe ut Chloe nå så hun kunne tisse. Omg, det snør ute igjen! Wiii!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg