10 Ting du kan gjøre på Valentinesday!

På fredag er det Valentinesday, og det er en veldig fint å markere kjærligheten. Det er ikke alle som er i forhold, så jeg tenkte å dele dette innlegget opp i 2 deler. 5 ting man kan gjøre med kjæresten, og 5 ting du kan gjøre om du er singel!

FORHOLD:

❤️ Restaurant – Dette er jo veldig klassisk, men dra ut og spis på restaurant og nyt god mat og kvalitetstid sammen.

❤️ Hotell – Sjekk inn på et fancy hotell, bestill masse digg roomservice og kos dere i sengen hele kvelden, hehe!

❤️ Spa – Dra på spa sammen og ta par-massasje, og bare nyt deilige og avslappende timer sammen.

❤️ Skogstur – Om du er glad i friluft er det jo så romantisk og koselig å ta seg en tur ut i skogen, gå til et fint sted og grille masse digg mat på et bål. Ta med dere noe behagelig å ligge på, og kos dere sammen foran bålet!

❤️ Hjemmekveld – Lag en skikkelig god middag til kjæresten (eller sammen), kjøp inn masse digg godis og ha film maraton.

SINGEL:

💕 Girls night out – Inviter alle de single venninnene dine og ha en skikkelig girls night out. Start med en middag og noen drinker, og end kvelden på byen med masse dansing!

💕 Karaoke – Ta med en venninne eller to og dra ut på karaokebar. “Girls just wanna have fun”, “Single ladies” og “I will survice” er must å synge!

💕 Egenpleie – Bruk dagen til å bli bortskjemt. Dra på spa, ta massasje, pedikyr, manikyr og bare nyt dagen.

💕 Jentekveld – Inviter noen venninner på jentekveld, lag noe digg mat, ta ansiktsmasker og se noen morsomme filmer sammen!

💕 Middagsselskap – Inviter venner av begge kjønn på en middag hjemme hos deg. Kun single er invitert. Kanskje noen finner tonen? Hehe!

Kos deg på Valentinesday, og husk å feire kjærligheten. Enten den er med personen du er i forhold med, eller venner / familie!

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg