10 Ting du kan gjøre i hagen nå!

Søndag, og solen skinner! Da er det deilig å være ute i hagen og få unnagjort litt hagearbeid. Det er fortsatt en del man bør vente med, men noen ting kan man gjøre allerede nå (litt avhengig av hvor man bor i landet, så se ann utifra hvor du bor)

💦 Vaske – Gi både veranda, drivhus, husvegger og hagemøbler en god vask
🌷 Plante – Handle inn litt stemor og påskeliljer og pynt opp på verandaen.
🏡 Skjære rette kanter – Bruk en kantskjærer og lag rette og fine kanter på blomsterbedene, så de er klare for en ny sesong.
🌻 Så frø – Det er på tide å stå frø innendørs. Nå kan du starte tomater, erteblomster, solsikker som forgreiner seg og mye mer.
🌲Thuja og annet vintergrønt – Heng over en strie eller dusj godt med vann på thujaen eller andre vintergrønne planter, når det fortsatt er tele i bakken og solen steker på plantene.
🏡 Hortensia – Når skuddene på Hortensiaen har begynt å svulme kan du klippe den ned til de øverste skuddene.
🌸Fordrive Dahlia – Fordriv Dahlia nå, så får du mye lengre blomstring.
👩🏻‍🌾 Rak gresset – Når gresset har tørket helt, bør du bruke en rake for å fjerne alt av dødt gress sånn at gresset får luft og blir fortere grønt.
🌹Roser – Beskjær roser når skuddene har begynt å svulme skikkelig. Det er forskjellige metoder for å beskjære roser avhengig av hvilken rose det er, så google deg frem så det blir riktig.
☀️ Nyt sola – Det er fort gjort å tenke at sola har kommet for å bli. Men vi bor i Norge, og da er det viktig å nyte sola fullt ut når den først er her. Så sett deg i solveggen, smør ansiktet inn med solkrem og nyt at våren er her!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg