10 Spørsmål og Svar – Status akkurat nå!

1. Det beste med denne uken: At jeg reiser til Gran Canaria på torsdag! Herregud som jeg gleder meg! Kjenner det blir så deilig med sol og varme nå. Er så lei av kulde og høstvær!

2. Det verste med denne uken: Er at jeg har myeeee på to-do listen min før jeg reiser avgårde. Hver gang jeg skal på reise må jeg få unnagjort mye av det som er “bak” bloggen, for det får jeg ikke gjort på ferie. Så da blir det litt ekstra hektisk før jeg reiser, men det er null stress!

 

3. Dette tenker jeg mye på: Jeg tenker mye på hvordan jeg vil leve livet mitt. Altfor lenge nå har jeg slitt med depresjoner og angst, og nå er jeg drittlei og fed-up. Så nå kommer jeg til å gjøre alt i min makt for å bli frisk og komme meg opp igjen i livet. Bytte ut offer mentaliteten min med en kriger mentalitet.

 

4. Dette har jeg på meg: Nå har jeg på meg et kosedress sett fra Nelly. Det er dessverre utsolgt, så får ikke linket det. Men det er så behagelig! Bruker det ofte når jeg sitter hjemme og jobber. Tok bildene i innlegget tidligere. Går ikke akkurat ann å ta bilder 21:00 på kvelden i Norge nå, pga lyset.

 

5. Dette hører jeg på: “Seeing red  – High up”. Herregud det er tidenes beste sang å høre på både på fest og når jeg skal jobbe. Må alltid ha noe boost musikk når jeg jobber, hvis ikke går ting for tregt, haha! 

 

6. Dette ser jeg på: I dag så jeg alle episodene av “Homoterapi” som ligger på VGTV. Ble så lei meg og sint når jeg så det. At det er lov med homoterapi fortsatt den dag i dag er helt forkastelig, og hjertet mitt knuser når jeg tenker på alle de unge homofile og lesbiske som dette går utover. Snakket en del om det på snapchat fordi jeg syns dette er et veldig viktig tema. Du kan se storyen HER.

 

7. Dette irriterer meg i dag: I dag er det ikke særlig mye som irriterer meg. Eneste tingen jeg kan komme på er hvor sykt fort det blir møkkete på gulvet hjemme. Føler jeg ikke gjør annet enn å støvsuge om dagen (nå hørtes jeg ut som mamma hahaha). 

 

8. Dette gjør jeg i dag: I dag har jeg fått unnagjort mye jobb, ryddet hele huset (som så helt bomba ut) og tatt et business møte over skype. 

9. Dette spiser jeg i dag: I dag har jeg spist rugsprø med gulost og paprika til frokost og lunsj, ettermidagsmat spiste jeg litt indisk mat – dødsgodt! Nå er det snart tid for kveldsmat. Men først står det en god del ting på to-do listen som må gjøres!

 

10. Morgendagens planer: I morgen skal jeg først levere Chloe på hundehotell, også er det rett videre til Oslo for å ta vipperefill. Chloe bor alltid på hundehotell når vi er på reise, og jeg er supernøye med hvilke steder jeg plasserer henne. Etter Oslo er det rett hjem igjen for å pakke til reise, og jobbe masse før jeg reiser. Skal reise tidlig torsdag morgen så rekker ikke å pakke da, så i morgen blir ganske hektisk. Hehe! 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg