10 Spørsmål og svar! Fengsel, Bibel, Gråte, Bytte Navn, DNA test ++

Om du møtte en eksakt klone av deg selv, tror du dere hadde blitt gode venner?
– Njaaa. Kanskje. Haha. Jeg tar mye plass og er veldig utadvent, så tviler på at det hadde blitt plass til to av meg, haha!

 

Hva tror du er det absolutt verste med å bli gammel?
– Alle de fysiske smertene. Hele kroppen slutter jo nesten å funke, og det er jo ikke uten grunn at gamle mennesker går sakte; de har mye vondt og kroppen funker ikke som den skal. Også begynner jeg å grine bare tanken på at Per Fredrik og jeg antageligvis ikke kommer til å dø samtidig, så en av oss må være lenge uten den andre. Uffameg!

Hva er av din erfaring den beste medisinen mot bakfylla?
– En cheeseburger med pommes frites (fra kebabsjappe) og masse cola zero. Haha. Ikke sunt i det heeeele tatt, og heldigvis drikker jeg nesten aldri, så jeg spiser nesten aldri sånt.

 

 

Skulle du foretrekke å beholde etternavnet ditt når du gifter deg, hvis kjæresten din synes det er ok?
– Dette har vi faktisk snakket om, og Per Fredrik syns jeg skal velge helt fritt selv. Jeg syns det er fint å beholde mitt eget etternavn, men også legge til Per Fredrik sitt sånn at barna våre får navnet som blir familienavnet vårt. Så navnet mitt når jeg gifter meg blir “Stina Bakken Åsly”.

Har du noensinne blitt så skuffa etter å ha vært hos frisøren at du faktisk har begynt å gråte?
– Ikke rett etterpå. Men for et par år siden skulle jeg gå fra svart til mørkebrunt hår. Hadde gjort det en gang før med hjemmefarging, og da var det null stress. Men da jeg gjorde det hos frisøren gikk det skikkelig galt. Håret mitt endte opp med å bli oransje etter et par uker, og i løpet av et par måneder hadde det knekt av sånn 20-30 cm. Begynte seriøst å hylgrine når jeg innså hva som hadde skjedd. Håret mitt vokser ikke akkurat fort, så det var superkjipt! Endte opp med å måtte farge det svart igjen til slutt uansett, så det hele var bare så ekstremt bortkastet. Kjære lesere; om jeg noensinne sier at jeg skal bleke håret mitt, STOPP meg. Haha!

 

Hva du noensinne vært så full at du har spydd på en annen person?
– Oi, nei det tror jeg ikke. Har derimot spydd på Vidar Villa når jeg var edru. Hahaha! De fleste av dere har fått med dere historien om det. Men kort oppsummert; på vei inn til gården på Farmen Kjendis var jeg superdårlig, og kastet opp tre ganger i helikopteret og traff Vidar, uffameg! Hyggelig førstemøte må jeg si!

Har du lest mer enn ti siden i bibelen sammenlagt?
– Jepp. Jeg gikk faktisk på en privat adventist-skole i 4. og 5. klasse. Der leste vi bibelen hver eneste morgen og det var mye halleluja for å si det sånn. Så jeg har lest myeeee av bibelen. Har dog alltid vært ateist, men hadde en såpass fæl lærer på den vanlige barneskolen at jeg heller gikk på adventist skole et par år. Haha.

 

Ligner du moren eller faren din mest i utseende?
– Jeg ligner faktisk ikke på hverken moren min, faren min, søsteren min eller noen tanter / onkler / besteforeldre. Skulle trodd at jeg var adoptert, haha! Men mamma har tatt DNA test, så der fikk jeg bekreftet at det ikke var noe surr. Ligner forsåvidt på den ene kusinen min, og den ene kusinen til pappa, men de er begge halvt spanske da, og det er mest i fargene vi ligner. Hvor rart er ikke det? Haha!

Hadde du gått med på å sitte i fengsel i 5 år, om du fikk 5 millioner etterpå?
– Haha, aldri i livet. Det er jo basically det jeg hadde tjent på å blogge uansett. Så da koser jeg meg heller hjemme og har en fantastisk jobb!

 

Hvor var du på vei første gang du fløy?
– Jeg tror det var da mamma, søsteren min og jeg på vei til Kreta. Mamma glemmer aldri den flyturen.. Da vi kjørte over Athen sier flyveren over høytalerannlegget “nå kjører vi over Athen”, også smeller det høyt fra meg; Mamma, er det sånn athena lady?? Hele flyet brøt ut i latter!! 5 år gamle meg hadde mildt sagt misforstått hva mensenbindene “Tena Lady” var.

 

 

 

 

6 kommentarer

Siste innlegg