10 Spørsmål og svar! – Ambulanse, Gjerrig, Gucci, Stjele, Kort hår ++

Når hadde du sist en telefonsamtale som varte i flere timer?
– Oi, det er en stund siden jeg hadde en samtale som varte i flere timer. Jeg pleier å ringe familie og venner ganske ofte, og da snakker vi 30-60 minutter som regel, men flere timer er sjeldent, hehe!

Har du noensinne tatt med deg et bilde av en kjendis til en frisør, og bedt om å få samme frisyre?
– Oh yes. Gjorde det da jeg klipte meg kort i 2011. Hadde med bilde av Victoria Beckham med hennes signatursveis. Modell agenten min på den tiden hadde overbevist meg om at jeg kom til å få flere jobber om jeg hadde kort hår, for da så jeg høyere ut (hun tok ekstremt feil btw). Innså etter kort tid at det ikke var en look for meg, og jeg angret sykt mye. Så jeg satt på hair extensions bare noen måneder etter.

 

Hvilken nettside besøker du mer enn fem ganger om dagen?
– WordPress, der jeg blogger fra. Jeg er jo innom der mange ganger om dagen for å blogge, godkjenne og svare på kommentarer osv. Kom kanskje ikke som noe sjokk?

 

Har du noensinne kjørt sykebil?
– Ja flere ganger faktisk, hehe! Den ene gangen var da jeg var 4 år og hadde fjernet mandlene mine på Kongsberg sykehus. Kort fortalt:  De gjorde en ræva jobb og holdt på å ta livet av meg, og jeg måtte fraktes med ambulanse til Drammen sykehus for å hasteopereres.

Irriterer det deg om bildet på passet eller førerkortet ditt ikke blir bra?
– Nei, det bryr jeg meg fint lite om. Morsom historie: da jeg tok bilde til mopedlappen, ble bildet så stygt at til og med bestefaren min lo så han nesten lå på gulvet. Haha!

 

Har du noensinne stjålet et håndkle eller noe annet fra et hotellrom?
– Har stjålet et skohorn, fordi det var så lite og kjekt. Haha! Ellers enn det så har jeg kanskje tatt en flaskeåpner. Husker ikke heeelt! Men det skal sies at man registrerer jo bank-kortet sitt, så jeg tipper de tar betaling for tingene jeg har “stjålet”, hvis ikke hadde jeg ikke gjort det. Hehe!

 

Hva er den absolutt verste lukten du kan tenke deg?
– Tåfis. Blir seriøst oppriktig skikkelig kvalm bare av tanken på det. Husker en gang da jeg satt på fly og skulle sitte der i typ 5 timer, og det satt en dame bak meg som hadde tatt av seg sko og sokker, og det STINKET! Jeg ble så kvalm at jeg til slutt spurte henne om å ta på seg skoene igjen. Heldigvis gjorde hun det. Hadde hun ikke gjort det hadde jeg nok bedt crewet om hjelp, haha! Det var såpass ille!

 

Kan du gi et eksempel på forskjellen mellom å være gjerrig, og å være sparsom?
– Bruke masse penger på unødvendig piss til seg selv, men aldri “ha råd” til å gjøre noe med andre. Så man får andre til å kjøpe ting for seg, og ved bursdager sier man at man alltid er blakk, så man gir ikke bort bursdagsgaver engang.

Kan du nevne tre positivt og tre negative ting om din hjemby?
– Min hjemby er da Hokksund. Positive: utrolig fin natur, mye av familien min bor der, mye gode minner derfra. Negative: mye jantelov, på den tiden da jeg vokste opp var det mye dop der, det er veldig lite sted så det er ikke mye å finne på.

 

Hva er det absolutt dyreste klesplagget du eier?
– Hmm.. Tror egentlig ikke at jeg har noen særlig dyre klesplagg. Kanskje vinterjakken min, som koster 2500? Men det er egentlig ikke sååå dyrt. Jeg bytter klær så ofte at jeg ikke gidder å bruke masse penger på det. Vesker derimot.. Hehe. Der er jeg glad i å kjøpe litt dyrere og kjøpe noe med kvalitet som jeg kommer til å ha i mange år. Elsker Gucci veskene mine!

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg