10 Spørsmål og svar

Hva slags karakterer fikk du på skolen?
– Det kommer an på hvilket år vi snakker om. Gikk ut med akkurat 4 i snitt fra ungdomsskolen. Fra vgs husker jeg faktisk ikke helt. Husker det var mye 5’ere fra kokkelinja, engelsk, media og i historie, men naturfag hadde jeg sikkert sånn 2 eller 3, og resten husker jeg ikke.

Biter du neglene dine?
– Jeg har så og si alltid på falske negler, så jeg har ikke muligheten til å bite de. Men back in the days da jeg hadde naturlige negler bet jeg sikkert. Husker faktisk ikke, for det er typ 6 år siden sist jeg hadde naturlige negler.

 

Har du noensinne hatt en nær død opplevelse?
– Ja, men jeg husker ikke så mye av det. Da jeg var 3-4 år gammel skulle jeg operere bort mandlene mine på Kongsberg sykehus, og de slurvet og holdt på å ta livet av meg. Måtte hasteoperere på Drammen sykehus og få flere poser med blod inn i kroppen fordi jeg hadde mistet ekstreme mengder blod. Takk til dere som donerer blod; uten dere hadde ikke jeg levd i dag!

 

Hvor er du fra?
– Jeg er fra Hokksund, men har bodd i både Bærum og Oslo en god stund før jeg flyttet til Sandefjord som jeg har bodd i de siste 3,5 årene.

 

Hvor høy er du?
– Jeg er 160 cm. Ikke store jenta. Hehe!

Hvor mange sko eier du?
– Nå må jeg faktisk gå og telle, for jeg aner ikke. Holy shit, jeg hadde 57 par sko. Vet jeg har noen en svær IKEA bag oppe på loftet også, men den gidder jeg ikke å gå opp og telle. Så ja, det er sikker typ 70 par med sko. Har nok sko i alle fall.

 

Er du synsk på noen måte?
– På en måte. Jeg har sanndrømt mange ganger. Altså, jeg har drømt ting og husket det, og plutselig så skjer det. Like creepy hver gang det skjer. Har også en sjuk intuisjon så jeg klarer ofte å forutse hvordan ting skal skje. Det er jo så ekstremt mye mellom himmel og jord som vi mennesker er for dumme til å skjønne, men jeg tror vi finner fasiten på alt i universet en dag og da blir vi nok ganske så overrasket.

 

Har du lyst på barn? Eventuelt hvor mange?
– Ja og nei. Jeg har på en måte lyst på barn, fordi det hadde sikkert vært hyggelig også har man jo en familie til når man blir eldre. Men samtidig syns jeg at tanken på at det alltid skal være kids i livet mitt er slitsom. Barn jeg må ta meg av, som skal ha tid og oppmerksomheten min. Jeg er veldig glad i alenetid, og når man får barn blir det ikke mye alenetid akkurat. Så den sitter ganske langt inne å gi opp.

Hva gjør deg lykkelig i livet?
– Per Fredrik gjør meg veldig lykkelig! Han er virkelig helt amazing. Gode vennskap og familie gjør meg også lykkelig. Også blir jeg lykkelig av å kunne jobbe med det jeg brenner for og at jeg kan underholdning til så mange tusenvis av mennesker.

 

Spilte du sport når du var yngre?
– Jeg har aldri vært noe sportsperson for å si det sånn. Jeg husker en gang i 7. klasse, da ble jeg tvingt av gymlæreren til å stå i mål da alle skulle spille fotball. Jeg begynte å hylgrine og gikk hjem fra skolen. Ikke sjans at de guttene skulle sparke fotballer rett i trynet mitt. Haha. Så fotball var ikke akkurat min ting. Jeg gikk dog på freestyle dans i sånn 1 eller 2 år. Det var sjukt gøy! Men måtte slutte med det siden dansetreningen ble flyttet 30 minutter unna og jeg ikke hadde noe som kunne kjøre meg.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg