10 Spørsmål og svar – Mørkredd, Hatkommentarer, Synsk, Skole-Karakterer, Reise i Tid ++

Hvor høy er du?
– J
eg er 160 cm. Så 7 cm under det norske gjennomsnittet for kvinner, hehe! Men herregud som jeg elsker høyden min. Pleide å hate høyden min da jeg var yngre, for folk skulle alltid påpeke at jeg var liten også skulle de løfte meg. Altså, hva er galt med folk? Men etter at jeg ble voksen har jeg innsett at høyden min er helt amazing. Elsker å være “liten og nett” som mamma og jeg pleier å si, og kunne rocke høye hæler til alle anledninger uten at jeg blir høyere enn kjæresten min (ikke at det er noe galt med å være høyere enn sin kjæreste, men slik er min preferanse).

Er det noen du savner?
– Oi vanskelig spørsmål. For de fleste jeg har i livet mitt møter jeg titt og ofte, så om jeg ikke har møtt en venninne på sånn 3 måneder savner jeg henne ikke liksom, hehe. Selv om det er hyggelig å sees igjen! Jeg har jo vært heldig med at jeg kun har mistet bestefedrene mine, og selv om det var trist, så fikk de leve superlange og fine liv, så jeg “savner” de ikke så mye. Men jeg savner jo dyr som jeg har hatt tidligere, og jeg kjenner jeg blir litt på gråten av å tenke på det.

 

Hva ser du etter i en kjæreste?
– Nå har jo jeg allerede kjæreste, men for meg er disse tingene viktig i et forhold: Tillit, at man har det gøy sammen, at man har hver sin lidenskap med business (kunne aldri vært sammen med noen uten ambisjoner), at man kan snakke om alt mulig med hverandre, at man er trygg på hverandre, lidenskap, at man klarer å kommunisere på en bra måte sånn at bagateller ikke blir til krangler, at man er på samme plan i livet og at man ser for seg en fremtid sammen, og selvfølgelig; at personen er fin å se på, haha. Er også mange ting jeg sikkert ikke husker akkurat nå, men ja, dette var noen av tingene som er viktig for meg.

Hvilken bok var den siste du leste?
– “How the secret changed my life”. For dere som vet om “The Secret”, så er dette en super bok å lese for å få en reminder på tingene man burde huske på. For dere som ikke aner hva “The Secret” er, anbefaler jeg Netflix filmen “The Secret”. Det er en film jeg så for mange år siden, (og som jeg ser minst 1-2 ganger i året) som virkelig forandret livet mitt, og som handler basically om hvordan man kan få alt man vil i livet. Dette er noe som ekstremt mange av verdens mest suksessfulle har fulgt.

Er du mørkredd?
– Jeg er ikke mørkredd sånn at jeg må sove med lyset på eller noe sånt. Men jeg syns det er ekkelt å gå ute alene når det er mørkt. Men det handler mer om at jeg er kvinne, og det er så altfor mange fucka menn i verden som tror de kan gjøre hva de vil, og i Norge slipper jo altfor mange unna med null eller liten straff, så det er jo hyggelig for oss kvinner :-)))

 

Bryr du deg om folk snakker stygt om deg?
– Det kommer helt ann på. Til vanlig bryr jeg meg ikke noe særlig om drittkommentarer på blogg og sosiale medier, men hvis jeg har en dårlig dag der jeg er litt “sår” merker jeg at stygge kommentarer treffer mye hardere enn de vanligvis gjør.  Men når det stormer skikkelig, ja da er det vanskelig å ikke bry seg. Jeg har jo dessverre blitt vandt med å takle stygge kommentarer, selv om den siste tiden har det vært nesten bare hyggelige kommentarer så det setter jeg pris på!

Hva slags karakterer fikk du på skolen?
– I 8. og 9. klasse ga jeg totalt blaffen, fordi de karakterene teller jo ikke akkurat. Men når jeg kom til 10. klasse brydde jeg meg mer og endte opp med akkurat 4 i snitt. På videregående var fagene mye mer morsomme og da fikk jeg som regel 4 og 5 i de fleste fag. Matte, engelsk, historie, samfunssfag og kokkefagene fikk jeg 5 i, og typ naturfag fikk jeg sånn 3. Haha.

 

Hvor mange sko-par eier du?
– Nå må jeg faktisk gå og telle, for jeg aner ikke. Før jeg teller tipper jeg sånn 20 par. Okey, nå har jeg telt. Hahaha, 20 var i alle fall heeeelt feil. Hadde 62 par sko jeg. Haha. Også tror jeg faktisk at det ligger en IKEA pose full av sko på loftet også, om jeg ikke husker feil. Går ikke tom for sko med det første i alle fall.

Er du synsk på noen måte?
– Det hender at jeg sanndrømmer. Det er helt crazy når det skjer. Har opplevd det flere ganger, og jeg blir alltid helt freaka ut.

Det sykeste eksemplet kort fortalt; når jeg var cirka 8-9 år gammel drømte jeg at søsteren min kom hjem med en liten grå og svart hund som hun hadde fått av en gammel dame. Jeg hadde jo sykt lyst på en hund så jeg fortalte om drømmen til bestevenninnen min på den tiden.

Et par måneder senere gikk søsteren min med bøssebæring og ringte på døren hos en gammel dame. Den gamle damen inviterte søsteren min inn og de skravlet litt, hun fortalte at hun hadde fått kreft og at hun ville gi bort den eldste hunden til søsteren min. Søsteren min avtalte at hun skulle høre med mamma, og noen dager etter adopterte vi hunden, og dere; den var grå og svart, og den var kliss lik hunden fra drømmen min. Hvor sjukt er ikke det? Hva er sannsynligheten for å få en hund som var helt lik fra drømmen min fra en helt fremmed dame? Jeg sier det bare; det er mye mer mellom himmel og jord enn man tror. 

Hvis du kunne reist tilbake i tid, hva ville du valgt?
– Ååå, jeg elsker tidsreiser og historie! “Timeless” er seriøst en av mine favorittserier når det kommer til tidsreise. Den finnes på Viaplay. Tror faktisk jeg skal se den på nytt igjen. Men nå sporet jeg veldig av her.

Hvis jeg fikk velge ville jeg dratt tilbake til cirka 1985, sett Kiss, Twisted Sister, Alice Cooper, AC/DC live i USA. Kiss har jeg jo faktisk sett live i 2017, og Twisted Sister har jeg møtt sangeren for noen år siden. Men det å dra tilbake til 80 tallet der amazing rock hadde sin storhetstid hadde vært helt sinnsykt kult! Også ville jeg prøvd å møte foreldrene mine for å se hvordan de var på min alder.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg