10 Sove life hacks når du har mensen!

annonse – Libresse

Å sove når man har mensen er ikke bare-bare. Magekramper og stress i kroppen gjør at man kan bruke hundre år på å sovne. Jeg har selv slitt mye med dette, og har funnet noen geniale triks for å sovne på 1-2-3 når jeg har mensen, og få en god natts søvn. Triksene avslører jeg i videoen nederst i innlegget. Men det beste trikset kan jeg snakke litt om først.

Det er nemlig å ha riktig bind. For det er jo ikke sånn at et bind passer til alt. Nope. Når du sover bør du bruke nattbind. De tilpasser seg kroppen din og alle mulige stillinger du sover i. De passer på så du kan sove godt og komfortabelt. Disse nattbindene fra Libresse gir opptil 10 timer beskyttelse fra lekkasjer – så du kan sove godt uten å tenke på lekkasjer fra bindet.

Om du blør mye på natten anbefaler jeg deg å bruke den lilla pakken som heter”Libresse godnight extra” de er tykkest, og passer perfekt de første dagene man har mensen. Blør du litt mindre kan du bruke den blå pakken som heter “Libresse goodnight”. Begge er helt fantastiske, og er spesialtilpasset til å sove med.

Sjekk ut videoen og ha en god natts søvn 😴🌛

7 kommentarer
  1. Hei Stina,

   jeg ser at du har forklart at det er en annonse under youtube videoen din, men det bør kanskje også komme fram på selve blogginnlegget? 🙂

   Forøvrig fin blogg 😉

   Ha en fin dag

  2. Det står ikke noe i innlegget om at det er reklame. Bare i videoen. Skulle bare gjøre deg obs på det

  3. Hva med aldersgrense merking? Er jo en ny regel fra medietilsynet om å merke videoene med aldersgrense. Om du ikke var på kurset kan du kontakte Sara Høydahl på DM på insta og hu sender deg en powerpoint presentasjon om det.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg