8 måter du kan trene nå!

Nå er det mange treningssentre som er stengt, og det har kanskje satt treningen på en stopp. Trening er ekstremt viktig for både din psykiske og fysiske helse. I disse tider hvor vi skal være mest mulig hjemme og minst mulig sosiale, er det fort gjort å havne litt nede i kjelleren, og trening er noe som kan hjelpe deg opp derfra.

Så, hvordan kan man trene nå?

Her er 8 måter du kan trene på nå!

Yoga – På YouTube finnes det drøssevis av yoga videoer. Så hvorfor ikke teste det?

 

Tredemølle – Jeg er så heldig at jeg har tredemølle hjemme. Jeg bruker den ofte, og jeg elsker å gå på den 1,5 time hver morgen i sterk oppoverbakke, mens jeg blogger. Fantastisk god trening!

 

Skitur – Spenn på deg skiene og kom deg ut i løypene. Det er få ting som slår norsk natur og frisk luft på en herlig skitur!

Snowboard / slalåm – Hvorfor ikke komme seg ut i bakkene? Kjøp deg sesongkort så kan du dra oftere og få noen skikkelig gode treningsøkter!

 

Tur – Gå deg en tur ute. Powerwalk er supert for kropp og sinn, og er perfekt når det er for glatt til å løpe, også er det mer skånsomt på knærne enn vanlig løping.

Styrke hjemme – Jeg har lagt ut massevis av treningsrutiner som du kan finne HER. Så sjekk ut de og tren hjemme. Ingen unnskyldning til å ikke trene nå, hehe!

 

Sex – Hvorfor ikke bli litt mer aktiv med partneren sin? Sex er utrolig god trening, også er det bra for både samliv og alt mulig, hehe!

VR – Dette er ikke for alle akkurat. Men om du har litt ekstra penger eller allerede har VR. Kan du jo bruke den til å trene. Man får kjørt seg godt om man kjører en time med beatsaber. Det kan jeg love deg! Bruker det masse selv, og før jeg vet ordet av det har jeg holdt på i et par timer. Er så gøy!

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg