10 Jule spørsmål og svar

Tanker om det religiøse rundt julen?
– Personlig er jeg ateist, så det religiøse uteblir for min del. Jeg feirer julen av helt andre grunner enn kristendom. Jeg feirer fordi det er tradisjon og utrolig koselig! Så når de kristne tingene skjer, som å dra i kirken eller synge kristne sanger uteblir jeg. Jeg elsker julen, men kristendom er ikke noe for meg.

Favoritt julesang?
– “Let it snow – Frank Sinatra”. Den er så fin og majestetisk og er så julete som den kan bli!

 

Beste julemarked?
– Det som ligger i Karl Johan i Oslo er det beste jeg har vært på så langt. Det er så koselig og forseggjort!

 

Beste med julen?
– At alt blir så mye mer koselig. Man hører på koselig julemusikk, ser på koselige julefilmer og det er bare en måned fylt med en helt annen sinnsstemning. Det er uten tvil det beste med julen!

Favoritt julekake?
– Pepperkaker! Det er så godt! Berthas pepperkakedeig fra Kiwi er helt amazing. Den er virkelig den beste å lage pepperkaker på. Da blir de så myke og gode!

 

Ekte eller fake juletre?
– Jeg har vokst opp med at vi alltid skal ha ekte juletre. Men jeg har alltid syntes at det har vært så kjipt, for da kan man bare ha treet oppe noen få dager. I år er tredje året vi har hatt fake (plastikk) juletre og jeg syns det er så mye finere enn vanlig juletre. Våres tre er så fyldig, høyt og symmetrisk at det nesten ikke går ann! Kommer blogginnlegg asap med masse bilder av juletreet slik det er pyntet i år!

 

Favoritt julemat?
– På selve julaften elsker jeg å spise kalkun. Det er virkelig favoritten! Ellers enn det er jeg ekstremt glad i risgrøt, og i desember kommer jeg sikkert til å spise det 24 ganger. Haha!

Favoritt julefilm?
– Hjemme alene 1 og 2 er utrolig morsomme, så de er en stor favoritt. Jeg er også veldig glad i “jingle all the way”. Den er så morsom!

 

Har jeg alltid vært glad i jul?
– Jeg var glad i julen da jeg var veldig liten, men etterhvert dabbet gleden bort og det var en del ting som skjedde som gjorde at jeg ikke likte julen lengre. Men da jeg møtte Per Fredrik begynte jeg å like jul mer og mer, og i år har jeg virkelig funnet igjen julegleden jeg hadde da jeg var liten.

 

Beste julegave jeg noensinne har fått?
– Det er uten tvil gaven jeg fikk av Per Fredrik for to år siden. Det var tur til New York, der vi bodde på hjemme alene hotellet og han fridde til meg!

 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg