10 Fordeler med å være jente

Slipper skjegg – Glad jeg slipper å barbere skjegget hver dag. Ser for meg at jeg står der trøtt om morgenen og skal barbere ansiktet, og kommer på jobb med sånn 10 kutt i ansiktet. Hahaha.

Nasty offentlige doer – Det er jo ingen hemmelighet at guttedoer ofte er mye mer nasty enn jentedoer. På jentedoer er det som regel helt rent og pent, mens guttedoer ofte er fulle av papir overalt, tiss på gulvet, folk som ikke drar opp osv. Glad jeg slipper det for å si det sånn!

 

Lever lengre – Vi kvinner lever i gjennomsnitt 3 år lengre enn mannfolkene.

 

Mye mer å velge i – Når vi kvinner skal kjøpe klær eller accesories har vi ekstremt mye mer å velge mellom. For det første så er det som regel mange flere butikker for kvinner enn menn på kjøpesenterene, og når det er butikker som gjelder begge kjønn (H&M f.eks) er det som regel minst dobbelt så stor plass til kvinneavdelingen.

Sminke – Vi kvinner kan gjemme kviser, mørke ringer under øynene, og andre ting med sminke. Har vi en dag der vi ser sykt slitne ut kan sminke være en god hjelper. Menn derimot, kan selvfølgelig bruke sminke om de vil akkurat som kvinner, men det er ikke like sosialt akseptert blant heterofile menn dessverre. Selv om jeg personlig syns det er like innafor at menn også skal kunne bruke sminke. You do You!

 

Sex – Kvinner kan få flere, sterkere, lengre og bedre orgasmer enn menn kan.

 

Kommunisere – Vi kvinner kommuniserer mye bedre enn menn, og det er jo ikke uten grunn til at mange flere menn tar selvmord enn kvinner. Å snakke ut om ting er viktig, og det er vi kvinner flinke!

Hårsveis – Vi jenter kan eksperimentere mye mer enn hva menn kan gjøre med håret. Vi farger, klipper, setter på hair extensions og alt mulig. Menn kan forsåvidt gjøre mye med håret sitt også.

 

Mer tid med barna – Hvis man får barn og det blir slutt med barnefaren, er sannsynligheten størst for at kvinner får være mest med barna sine. Edit: flere som sier at det har blitt mer vanlig med 50/50 deling, og det er jo supert for barna sin del av de får vært like mye med begge foreldrene sine!

Vi er mer kjærlige og sympatiske – Kvinner har mye mer kjærlighet og sympati for alt fra den man er sammen med, til barn, til dyr, osv. Menn er mye mer “harde”. På et generelt basis da, her kan det sprike mye, og menn kan selvfølgelig være like kjærlige og sympatiske

 

 

BTW: dette er helt generelle ting tatt utifra gjennomsnitter. Ikke ta deg nær av noe av det om det ikke stemmer 100% med ditt liv.

 

 

10 kommentarer
  1. Liker veldig godt bloggen og youtube videoene dine. Håper du snart skal lage en ny hverdags sminkevideo synes du er så flink til og sminke deg og snakke om sminke. også lurer jeg på må man bruke øyen primer vis man bruker ansikt primer ? så håper jeg du snart skal ha sånn Girl talk 🙂

  2. Om mor eller far for ansvar for barnet kommer vell ann på hvem som er i stand til det og hvordan situasjonen er. Ja kvinner bestemmer over sin egen kropp, men om mannen i forholdet ikke ønsket et barn og dama ikke kan respektere det har jenta dele vis skyld i at barnet får en oppvekst uten en farsfigur. Alt for mange jenter tenker kun på seg selv når de står oppi en slik situasjon og det er faktisk barnet som må leve med det og gå igjennom de utfordringene og tøffe periodene som kan oppstå.

  3. Grunnen til at flere mannfolk tar livet sitt er fordi når menn bestemmer seg så klarer de det. Mens når kvinner skal til å gjøre det så er de ikke sterke nok psykisk

   1. Æ mene at menn e psykisk svakere. Man tar jo livet sitt for en grunn… det hele handle om at man ikke klare å leve lenger og har tunge perioder uten noen livsglede eller andre følelser, det e et hardt og tøft område vi prater om. Ja folk feige ut eller ombestemme seg. Fordi dem bestemme seg for å leve videre selv om dem har det helt for jævlig. Kordan kan du mene at kvinner e psykisk svak fordi dem vil fortsette å leve i all dritten som dem går gjennom. Gjelder ALLE. De som tar livet sitt gjør det fordi dem ikke klare mer. Og det påvirker alle rundt den personen og samfunnet. Og æ vil bare si tusen takk til alle som har valgt å leve og klart å gått gjennom sitt eget helve***og utviklet seg til noe bedre og positvt.

    1. Du misforsto blankt her? Det hun mente er at kvinner åpner seg mer om psyken sin enn menn. Derfor tar i gjennomsnittet menn livet sitt mest pga at de holder det psykiske skjult

  4. Fedre mister ikke rettigheter.. Barna har lik stor rett til å være med begge foreldrene, men så finnes det en god del mødre som ikke skjønner akkurat det der og ødelegger det de klarer for barnefaren..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg