5 Beauty hacks

annonse – nelly

Sølt med maskaraen? – La den tørke helt, også bruker du en tørr qtips til å fjerne sølet. Da ødelegger du ikke sminken, og du får enkelt fjernet sølet.

Unngå gnissing mellom lårene – Nå som det er sommer kan man fort bli litt klam, spesielt øverst på lårene. Da begynner det å gnisse og det kan bli veldig ubehagelig. For å unngå dette kan du bare bruke DENNE sprayen, så holder det seg helt tørt der.

Til badet – Heng opp en magnetisk stripe på innsiden av baderomsskapet for å enkelt henge opp pinsett, neglesaks og små magnetiske duppeditter som ofte lager mye rot og som er vanskelig å finne.

Silke – Bytt til et putetrekk i silke. Det er mye mer skånsomt for både håret og huden din. Også slipper du å våkne opp med sovemerker i ansiktet.

Foran vinduet – Lyset på badet kan ofte være veldig misvisende. Hvor ofte har du ikke opplevd at du sminken ser fin ut på badet, og så fort du kommer ut og ser deg i bilvinduet innser du at sminken er helt krasj? Løsningen; smink deg foran vinduet. Kjøp et lite speil som du kan sette foran vinduet så du kan sminke deg der. Da får du se hvordan sminken faktisk ser ut.

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg