10 Ting du kan gjøre i sommer

Sommerliste – Lag en egen spilleliste på Spotify med alle de beste sommersangene. Både de klassiske som “Idyll” men også de som er populære i år. Gøy nå, og veldig koselig om noen år når du kan mimre tilbake til sommeren 2019.

Is – Dra til kafé der de selger skikkelig god iskrem, og nyt en god is i solen!

Duftende roser – Plukk noen duftende roser fra hagen og legg de på et fat med vann hvor de kan flyte. Det både ser fint ut, og det dufter helt nydelig!

Turist i egen by – Sjekk ut Tripadvisor og se om det er noe i din egen by som du ikke har opplevd ennå. Kanskje du finner en ny favoritt restaurant, eller opplever et nytt spennende sted?

Oppdag nye strender – Scroll rundt på google maps og finn ny strender du kan dra og oppdage! Selv gjør jeg dette mye, og jeg finner stadigvekk nye spennende steder!

Skattejakt – Om du har barn eller tantebarn kan du lage en skattejakt for de. Lag ledetråder med gåter de må løse, og lag en skikkelig goodiebag med leker og godteri som de kan få når de har klart å løse alle gåtene.

Blåbærtur – Ta med deg blåbærplukker og dra ut på skikkelig blåbærtur. Sesongen er fra midten av juli og utover i august!

Klatrepark – Høyt og lavt har massevis av klatreparker rundt i landet. Jeg dro på dette i fjor med en venninne og det var skikkelig gøy!

Hobby – Nå som du har tid til overs; test ut forskjellige hobbyer. Kanskje du skal endelig lære deg å strikke?

Film ute – Ta med deg pc’en, og se på film på verandaen under pleddet med kjæresten, om kvelden. Finnes det noe koseligere?

1 kommentar
  1. Mye av dette kommer jeg nok til å gjøre i sommer. Det med rosene var helt fantastisk og det er kjempegøy å oppleve nye steder, spesielt strender. Kos deg i sommer Stina❤️❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg