Slik feiret jeg 17 mai!

I overigår var det 17 mai og full feiring! Håper dere hadde en skikkelig fin feiring, for det hadde virkelig jeg! Jeg startet dagen med God Morgen Norge sin 17 mai sending. Det er et must å se på mens jeg spiser frokost og sminker meg.

Kjente jeg ble litt sentimental mens jeg så på det. For herregud for et flott land vi er så privilegerte å bo i. Her får vi elske hvem vi vil, være hvem vi vil og leve i fred. Det er virkelig ingen selvfølge. Og det er så viktig å sette pris på!

Vi startet dagen med en liten 17 mai photoshoot her hjemme. Vi har en tradisjon om at vi alltid tar et 17 mai bilde sammen før vi drar ut på morgenen. Det er så koselig å ha!

Jeg har jo nettopp arvet marisko drakt, så det var gøy å kunne pynte seg opp med. Til og med Chloe hadde på seg “bunaden” sin, hehe!

I 11 tiden dro vi ned til sentrum for å møte Drammensvenninnene mine og fetteren min. Vi tok turen sammen på restauranten Pir4 i Sandefjord.

Der ble vi sittende og skravle, drikke og kose oss i mange timer. Jeg holdt meg til alkoholfritt siden jeg har eggløsning og vi prøver å bli gravide.

Litt utpå dagen tok vi oss en tur rundt i sentrum for å titte litt. Måtte jo innom tivoliet også, der tantebarnet mitt prøvde å få meg med på den skumleste karusellen.

Den hadde hun nemlig tatt tre ganger allerede. Jeg er jo super pyse så ble strengt nei fra meg, haha!

I tre tiden dro vi hjem hit for litt grilling. Da kom også litt flere venner av oss så vi ble en liten gjeng her. Vi koste oss med grillpølser, cupcakes og masse digg.

Utover ettermiddagen ble det til og med potetløp! Haha! Det har jeg ikke gjort på mange år, så det var veldig gøy. Magnus og jeg gjorde jo det hver 17 mai når vi vokste opp, så det var gøy å gjøre igjen!

Alt i alt ble det en utrolig koselig feiring og jeg koste meg så utrolig mye!

3 kommentarer
    1. åhh for en nydelig drakt du har på deg. også ser det jobbtilbud som en helt perfekt feiring. selv var jeg og jenta mi på Tyrifjord hotell 16-17. mai. frokost på hotellet og så var det russetoget i Åmot for å se tantebarnet mitt gå der. en veldig flott feiring og dama mi sin første 17. mai siden hun er svensk. så det var jo kjempe gøy. nå venter vi på å feire midsommar sammen og avslutte det hele med filmen midsommar. hehe. det kommer til å bli helt rått. og min første midsommar. 😁❤️

    2. Flott drakt som du kledde kjempegodt:) Jeg vet ikke om du har skrevet om det før, men kunne du ha laget et steg for steg-innlegg der du forteller om hvordan du forlenger håret med extension (fra farging, innkjøp, hos frisøren etc.) Må ellers si at jeg er SÅ glad for at du blogger igjen <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg