10 Ting jeg aldri kommer til å gjøre!

De fleste av oss har nok en bucket list med ting vi vil gjøre før vi gjør. Men har du noensinne tenkt over hvilke ting du ALDRI vil gjøre? Her er 10 ting jeg ALDRI kommer til å gjøre noensinne!

Fallskjem – Tanken på å kaste meg ut av et fly langt over bakken, stole på at en liten sekk jeg har på ryggen skal fungere 100% riktig, og bare kaste meg selv ned mot bakken, er seriøst så fjernt for meg, og det er nok noe av det siste jeg noensinne ville gjort.

 

Dykke med haier – Altså, hvem i sin rette forstand dykker med haier? Det å bure meg selv inne i et stålbur og bli senket ned i vannet, for å komme nært på haier. No thanks! Hvis jeg vil se haier på nært hold kan jeg heller ta meg en tur på et akvarium. Det har jeg forsåvidt gjort noen ganger, og det er ikke sååå spennende.

Dubai – Dra på ferie til et sted som er bygget av moderne slaver, der man kan havne i fengsel om man blir voldtatt, det er ulovlig å være homofil og trans, og hvor generelt menneskerettighetene er helt på trynet? Nei takk. Skjønner meg seriøst ikke på både influencere og vanlige folk som drar dit og later som at det er et så bra sted. Altså, få huet ut av ræva og innse hvor jævlig det faktisk er. Har sett en haug dokumentarer om det, og det er helt grusomt. Wake up people.

 

Strikkhopp – Å hoppe fra en bru med kun en strikk som redder meg? Nei takk. Med alle nakkeproblemene jeg har, hadde jeg sikkert knekt av nakken i fallet, haah. Uff.

 

Gi opp drømmene mine – Helt siden jeg var liten har jeg alltid turt å være meg selv og drømme stort. Jeg kommer fra et lite sted der folk dømmer deg hvis du gjør noe annet enn alt som er A4. Så jeg er vandt med å kjempe for drømmene mine, og jeg skal ikke gi meg noensinne.

Jazz – Jeg hører på mye forskjellig musikk, men progressiv jazz gjør at det seriøst klikker for meg. Per Fredrik har en sånn sang på telefonen sin som ringetone, og det klikker i hodet mitt hvis jeg må høre på det, haha. Blir stressa inntil ryggmargen av å høre på det der.

 

Ballbinge – Når jeg var liten elsket jeg å leke i ballbingen på Mc Donalds. Nå som jeg er voksen har jeg innsett hvor nasty det der egentlig er. For ikke å snakke om alt mulig ekkelt som kan skjule seg nedi ballbingen. Plutselig har en eller annen psychopat lagt en nål eller kniv oppi der.

 

Fotmassasje – Dere som følger meg fast vet at jeg har seriøst helt angst for føtter. Så det siste jeg noensinne kommer til å gjøre er å gi noen en fotmassasje.

 

Dop – Jeg har klart å holde meg 100% unna stoff hele livet mitt, og det tenker jeg å klare resten av livet. Mulig jeg begynner å røyke hasj hvis jeg sånn 90 år og det kan hjelpe mot noe. Men ellers enn det; nope. Pappa har jobbet på mentalsykehus der folk har blitt stuck i psykoser, så det der holder jeg meg helt unna.

 

Test sminke – Kan dere tenke dere noe mer nasty enn test-sminke i butikker? Har hørt om folk som tester leppestiften PÅ leppene sine. Altså, æsj!

 

Følg meg på sosiale medier:

Instagram@stinablogg
Instagram@stinablogghage
Snapchat@stinablogg

2 kommentarer
    1. Endelig en blogger jeg kan følge.
      Har lest mye skriverier i media om bloggere og influencere som drar til Dubai for å promotere luksusturene sine og viser liten form for medmenneskelighet for det virkelige livet der nede. Godt og lese at noen faktisk har vett i hodet og skriver ærlige tanker rundt Dubai.
      Og gøy å lese innleggene dine.

      Mvh.
      AD

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg