Min første gang!

I går var jeg i Oslo for en liten behandling, og etter behandlingen var ferdig var egentlig planen å dra rett hjem. Det forandret seg fort når jeg ble litt spontan av meg!

Jeg har lenge sett el-sparkesykler i Oslo. Men jeg har tenkt at man må ha årskort som man må bestille og vente 2 uker på. Sånn måtte jeg med bysyklene som er rundt i Oslo.

Men for en liten stund siden så jeg at fetteren min kjørte rundt på en sånn, og siden han ikke bor i Oslo skjønte jeg at jeg hadde tenkt feil. Jeg gikk tilfeldig forbi en el-sparkesykkel og tenkte; “fuck it, nå vil jeg prøve en”.

Så jeg googlet rundt, lastet ned en app og registrerte meg. Så var det bare å hoppe rett på sparkesykkelen. Har ikke kjørt sparkesykkel siden jeg var typ 10 år gammel, så det var rart å teste det igjen. Denne var jo elektrisk også, så det gjorde det ekstra spennende! Etter et par minutter hadde jeg fått teken på det, og jeg begynte å kjøre rundt i gatene i Oslo. Det var så gøy!

(rett ved mitt gamle nabolag)

Jeg kjørte opp til Vigelandsparken, ned til Frogner der jeg bodde før, bort til slottsparken og rundt på Majorstua. Det var tidenes frihetsfølese, og herregud så gøy! Å bare kunne kjøre hvor enn man vil, og komme seg fort rundt i Oslo var helt amazing!

Jeg må virkelig ta med meg Per Fredrik eller en venninne for å ta en full tur i hele Oslo en dag. Det hadde vært så gøy! Siden jeg bodde i Oslo i flere år kjenner jeg jo byen ganske så godt, så jeg trenger ikke google maps eller noe sånt.

Hvilket er kjekt, for det er helt umulig å kjøre sparkesykkelen med bare en hånd. Ta en titt på snapchat (stinablogg) så ser dere hva jeg snakker om. Haha!

Dager som dette i Oslo er virkelig helt magiske. Nå kommer straks søsteren min, barna hennes og mannen hennes på besøk. Vi skal grille og kose oss, så det blir veldig hyggelig! Så nå får jeg nesten runde av her!

 

4 kommentarer
    1. Jeg skulle laste ned appen på den samme typen sykkel og funka greit. Men appen valgte en random sykkel, og fikk ikke avsluttet riden heller. Så ble belasta med hundre kroner. Fikk pengene tilbake heldigvis. Men sverger heller til de rosa.
      Men kan være jeg sto for nærme en sykkel når jeg registrerte meg.
      Men er utrolig gøy å suse rundt på de 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg