Wow, for en respons på at jeg åpnet kommentarfeltet. Så sykt koselige kommentarer dere kommer med! Det gjør meg virkelig helt sikker på at det var rett valg å åpne kommentarfeltet igjen.
Rekker dessverre ikke å svare alle, men spørsmål prøver jeg å svare så godt jeg kan! Merker bloggmotivasjonen vokser allerede!
I kveld skal jeg ha nisse-jentekveld her. Vi skal pynte pepperkakehus, drikke vin og kose oss masse! Jeg har kjøpt inn masse godteri til å pynte med, så det blir litt av noen pepperkakehus. Mon tro om vi faktisk klarer å sette de sammen, når vi drikker vin da. Det er jo litt av en utfordring! Bygge ting på fylla er aldri en smart idé, så vi får se hvordan dette går!
Skal også lage gløgg. Har faktisk aldri smakt gløgg med rødvin før, så det blir spennende! Husker bare hvordan det smakte med vann på barneskolen, og det var ikke særlig digg for å sirre sånn.
Nå har nettopp Rebecca kommet, så vi skal spise litt pizza og skravle før resten kommer. Skal holde dere oppdatert på snapchat utover kvelden, så blogges vi senere!
Husker du anbefalte sjampo, balsam og hårkur fra redken. Når jeg begynte å bruke den så ble håret mitt vanvittig fett, selv om jeg nettopp kom ut fra dusjen. Er dette noe du har opplevd også? Vet du hvorfor håret ble sånn? Håret ble først mindre fett etter mange vask med annen sjampo
kos deg <3
Du skal ikke bruke melis, men knekk!!!! Varmt sukker😂😂😂
Det funker ikke med melis😂 (på pepperkakehuset)
Du må bruke smeltet sukker, det funker best;))
Det funker ikke med melis, dere må smelte sokker å bruke som lim☺️
Kos:)
Du må jo lima de med smelta sukker….😅
Du må ikke bruke melis. Du må bruke smelta sukker. Funker mye bedere.☺️
Du må bruke smelta sukker, ikke melis haha(ikke en klage er
suuuuperfan).
Du må bruke smelta sukker
Prøv å bruk smeltet sukker istedenfor melis. Det holder mye bedre
Man bruka jo vanligvis å smelt sukker te «sirup» å lim sammen. Funka mykje bedre enn melis
Dere er nødt til å helle sukker i stekepanna og gjøre sukkeret flytende. Huset kommer aldri til å holde seg hvis dere bruker melis. Når du har smeltet sukkeret, er det viktig å røre hele tiden. Det må du også gjøre når du skal få det til å smelte. Etter at du har smeltet det, må du ta litt smeltet sukker på kanten av en vegg og holde den sammen til sukkeret stivner. Når du er ferdig med å bruke sukkeret, setter du stekepannen i vasken og har på varmt vann for å få vekk sukkeret. Håper det hjelper og at dere koser dere❤️
Kos deg masse i kveld sammen med venniner! ❤️Så utrolig koselig at åpnet komentarfeltet igjen! 💗
Det er mye lettere og bruke sukker enn melis. Hehe
Man må ikke bruke vanelig melis og vann, men vann, melis og eggehvite de skal piskest sammen og da blir den helt kvit å stivner fort. Du finner nokk oppskrift på nettet.
Til pepperkakehus så tips hvis d ikke fungerer med glasur/melis så bruk karamel altså smørbukk . Du kan bruke den som vanlig karamel eller du kan smelte den i mikroen/ovnen men vær forsiktig d r varmt
så koselig❤️
Du burde hels bruke svidd sukker 😆 det holder mye bedre enn melis å tørker veldi fort💗 men pass på man kan brenne seg det har jeg gjort noen ganger😂lykke til❤️
Man skal ikke bruke melis man skal smelte sukker i en stekepanne og mens det er varmt skal dere “lime” det sammen. Når dere er ferdige med sukkeret er det nok stivnet så ta tar man bare vann i stekepannen og lar det koke, da kan du skylle det ut. Ikke ta det smeltede sukkeret i en bolle osv la det ligge med lav varme i pannen helt til dere er ferdige.
Dere burde steke sukker å bruke det💛 Det gjør vi, og det fungere bra, men det er veldig varmt i begynnelsen
Det tar som oftest opp til 20-30min. Hahs kos dere da!❤elsker bøoggen din❤god jul snart
Brukte dere vann eller eggehvite til melisen? Eggehvite og melis tørker raskt, mens melis og vann bare renner med mindre det står kaldt…lykke til😊
Du må smelte sukker for å feste det! Ikke melis😂
Du må bruke knekk ikke melis. Knekk= smeltet og brunet sukker!
Viss du i såfall skal bruke melis må du blande eggehvite og melis. Ellers tar det 172562891 år før d tørker
Knekk er nesten som spiselig lim
Jeg pleier og steike sukker sont det blir flytende og da setter det seg fortere sammen enn melis
Hei 🙂 tenkte bare å dele et lite tips til neste gang noen skal lage pepperkake-hus. Det funker mye bedre hvis du smelter karamell og bruker det som lim til veggene. 💕 PS: elsker å lese bloggen din.
Du må bruke smeltet smørbukk😉
Har hørt at smelta smørbukk funker ganske bra
Mange her skriver at du bør bruke smeltet sukker osv… Men greia er at smelta sukker smaker kjempe ekkelt, haha.😂 Jeg pleier bare å bruke melis oppskriften som står på pepperkake pakken, hvor man bruker eggehvite og melis( med litt lime)! Dette smaker mye bedre etterpå, og tørker på maks 10 min!!😍😍
Spørsmål til “ukens spørsmål”: Bruker du ekte pels?
Ikke bruk smeltet sukker, det er så vanskelig å håndtere. Prøv heller smeltet smørbukk, det fungerer knallbra! Bare smelt den i vannbad så har du den perfekte limen til pepperkakehuset❤️
Hvis man skal bruke melis må man blande inn eggehvitte❤️Da blir den helt hard👍🏻💕
Heisann! ♥️
Veldig koselig å høre fra deg om at du har det bra og skal bare ditche de dumme kommentarene og heller fokusere på de bra. Glad for deg. (Høres litt ut som en bestemor jeg da, eller mamma. Haha)
Tips eller no:
?Kunne du vlogge litt mer om livet ditt?
?Lag en sminketutorial en gang hvor du viser cut crease med eyeliner og sånt:))
Digger deg assa 💋 Keep it up darling ✨
Ta oppi 1/2 dl sukker i en stekepanne.. skru på full varme, men rør hele tiden for dette bli varmt.. og vent til sukkret er smeltet så dypler du delene i den smeltete sukkret og liner fast.. om sukkre begynne å bli stivt så varmer du det opp igjen! Ps; DETTE ER FARLIG VARMT!!😊
Det som er vanlig er å brukesmeltet sukker det holder mye bedre å tørker fortere.
Det med at deres gikk syn er sikkert fordi dere gjorde noe feil.
Hørtes utrolig koselig ut! 😄
Du er nydelig Stina. Jeg bare lurer på om du er begynt å se deg blind på leppene? Synest de er blitt så stor i det suste, du var jo veldig bøye på at du ikke skulle overfylle. Har så lyst til å fylle i selv, men livredd for at jeg blir lind på mine egne og ender opp med mega store til slutt. Kjekt at du har åpnet kommentarfeltet igjen! Stå på