Dårligste innkjøp noensinne

Da jeg var på Gran Canaria gikk jeg på en skikkelig smell. Som mange av dere sikkert har fått med dere, så elsker jeg å kjøpe suvenirer når jeg reiser til andre land. Da kjøper jeg alltid et shotteglass (classy bitch) og en ting som viser noe fra stedet. Da det var siste kvelden på Gran Canaria hadde jeg enda ikke fått tak i noen suvenirer og måtte løpe innom hotellets suvenir butikk i småpanikk.

Butikken hadde stengt for 20 min siden, men heldigvis var hun som jobbet der enda, så jeg fikk kommet inn for å handle. Vel, etter et par kjappe minutter hadde jeg verken funnet noe shotteglass eller suvenir.

Så i et småpanisk øyeblikk tok jeg med et random rosa armbånd til kassen, bare fordi jeg egentlig følte jeg måtte kjøpe noe siden vi var der etter stengetid. Jeg rakk ikke se noe spesielt på det, og fant heller ikke ut prisen. Siden det bare var et random sydenarmbånd tippet jeg at det kom til å koste rundt 50,- kr. 

Vel, der fikk jeg meg et sjokk. 500,- spenn skulle de ha for et lite armbånd! Siden jeg var så superklein over å komme dit etter stengetid følte jeg at jeg bare måtte kjøpe det. Vel, det var 500 kroner kastet ned i do for å si det sånn. Armbåndet er noenlunde fint det, men jeg kunne sikkert kjøpt et likt for typ 12 kr på eBay. Hahaa! Nei uffameg! For et vanvittig dårlig kjøp. Per Fredrik og jeg fikk oss i alle fall en veldig god latter da! 

 

Noen av dere som har gjort noen skikkelig dårlige innkjøp før?

 

 

12 kommentarer
    1. Du kan jo ha en giveaway eller selge det ? 🙂 syns det var fint jeg, men kanskje ikke verdt 500kr da hehe ! 🙂 blir litt sånn når man er stressa at man bare gjør noe på impuls 🙂
      Ønsker deg en fin valentines day! Håper du og Per Fredrik koser dere sammen ! <3

    2. Hei Stina
      Du sa at du kjøpte de du har på pulten din den som er limt fast på pulten du sa du kjøpte den på panduro men hva heter de du har kjøpt å hva er det for noe?

    3. He he.. Det var jo fint, men jeg hadde aldri betalt så mye for det 😛 Men, jeg skjønner hvorfor du gjorde det- jeg hadde nok gjort det samme i den situasjonen der :/

    4. Er kjempe fint da 😊 men hadde skjønt om det hadde kosta 500kr OM det var er gull/sølv armbånd 😂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg