Å flytte inn i hus er ikke så lett!

Phew, for noen dager dette har vært! Å flytte inn i et stort hus er virkelig ingen spøk. Det er så mye som må gjøres hele tiden, så vi er helt begravd i møbler å sette opp og turer på IKEA for å bytte 53952729 som vi har fått feil. Altså, jeg tuller ikke når jeg sier at vi har fått feil på kjøkken, på garderoben hadde de gjort en feil så ingen av de 9 skuffene fulgte med, vi fikk kun 1 lenestol når vi skulle ha 2, kommoden jeg kjøpte kom uten bruksanvisning og listen fortsetter.

Jeg elsker IKEA og møblene dems, og hvor billig ting er. Men gud så mye surr det har vært i bestillingene våre. Så i hele går var vi overalt i Oslo og mange timer på IKEA for å bytte alt mulig rart. Som også var grunnen til at jeg ikke rakk å blogge i går, sorry!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men, nå begynner heldigvis kaoset å ta slutt. Snart ser vi lyset i tunnelen av kaos med ting her, og gud så deilig det skal bli. Vi har virkelig kjøpt drømmehuset, og alt blir så utrolig fint! Under kan dere se noen sneakpeaks av sminke / kontor-rommet mitt og kjøkkenet. Alt ser litt nakent ut nå fordi vi ikke har satt inn planter og pynt enda. Men gud så fint det blir! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Nå skal jeg fortsette å sette opp kommoden til garderoberommet. Wish me good luck! Skal prøve å ta litt flere bilder av huset så dere kan se etterpå!

15 kommentarer

Siste innlegg