Vixen blog awards!

Da er jeg endelig hjemme igjen etter en dag i Trysil. Hvordan det gikk kan du se på youtube om noen dager. Men først, et lite sammendrag fra gårsdagens Vixen blog awards. Det ble litt av en kveld med prisutdelinger. Som jeg nevnte kort på bloggen i går, startet vi hjemme hos meg med vorspiel. Både Chioma, Jon og Stephen kom, i tillegg til Per Fredrik og meg så det veldig koselig!

Etter en god del vinglass tok vi turen ned til hotel continental, hvor det var stappfullt med bloggnorges største bloggere. Per Fredrik og jeg ble kastet rett inn på presseveggen, der det var en haug pressefotografer som knipset bilder. Vi ble også intervjuet av se og hør (se her), så det var gøy!  Det ble masse mingling, og jeg fikk sett igjen masse bloggvenner. Tror Per Fredrik fikk litt rosa sjokk, men han overlevde. Haha!


Kilde: tv2.no


Kilde: Side2.no

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Kilde: jonlundemoen.blogg.no


Kilde: 730.no

Etterhvert ble det prisutdeling, og jeg syns de hadde valgt veldig riktige og flinke bloggere i år. Gratulerer til alle dere som vant priser!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter prisutdelingen bar det rett bort til Baroque hvor det ble etterfest til langt på natt med dans og drinker. Tror vel det ble totalt 3 timer søvn i natt. Så jeg kjenner kroppen er rimelig sliten nå! Heldigvis fikk jeg sovet litt på bussen på vei til Trysil. Hvis ikke hadde jeg nok aldri klart å stått på slalom i flere timer! Uansett, nå skal jeg endelig ta det med ro og nyte resten av lørdagskvelden. Håper dere får en fin lørdagskveld!


Kilde: vixen.no

 

24 kommentarer

Siste innlegg