5 Ting som ødelegger håret ditt

annonse – lyko

– Høy hestehale over tid – 
Om du alltid har høy hestehale blir håret ditt etterhvert gnagd rett av. Dette er fordi at strikken må være såpass stram at den kan klare å holde oppe en høy hestehale. Har du i tillegg håret i strikk samme sted hele tiden, blir håret gnagd av der strikken er.

Dette er noe som skjer over tid selvfølgelig, så man merker det ikke med en gang. Men om håret ditt blir tynnere og tynnere, kan dette være grunnen.

– Du glemmer å kure håret ditt- 
Hår trenger ekstra pleie iblant, og derfor er det viktig å kure håret. Om du vasker håret hver dag, til annenhver dag, anbefaler jeg å kure håret 1 gang i uken. Jeg bruker forresten DENNE hårkuren, DENNE shampoen og DENNE balsamen fra redken.
– Du retter / krøller håret hver eneste dag-
Denne varmebehandlingen er helt drepen for håret ditt! Test ut flettekrøller, flettefrisyrer eller bare kjør på med naturlig hår. Eventuelt invester i en skikkelig god hårspray som gjør at krøllene holder i et par dager av gangen, når du først krøller håret.

– Du vasker håret hver eneste dag – 
Når du vasker håret strippes det for naturlige oljer, i tillegg til at hele runden med hårføner, å gni håret inn med shampo, og eventuelt rette / krølle skader håret mye. Så prøv å vask håret heller annenhver, eller hver 3 dag.

 

– Du bleker håret – 
Okey, den her sier seg jo selv. Men har du faktisk tenkt over hvor mye bleking skader på håret? Bleking er uten tvil en versting for håret, og mitt hår knakk av 30 cm over et par måneder etter at jeg for et par år siden bleket mitt.

3 kommentarer
   1. Hva hadde det med saken å gjøre? Henne har jo uansett vist sitt naturlige hår på bloggen før, tror alle har fått det med seg nå. Ikke alltid man har extensions for lengde heller, noen ønsker fyldigere hår men samme lengde

  1. Jeg bruker ikke hårstrikk. Setter ikke håret i hestehale.
   Jeg bruker noe som heter nautilus bun (da trenger du ikke hårstrikk eller noe annet), noen ganger bruker jeg hårpinne eller hårgaffel.
   Hvis jeg vil ha en pen hårfrisyre, bruker jeg å lage nautilus bun med toppen av håret (da bruker jeg 2 fingre istedenfor hele hånden) og levner ca halve – litt mer en halve håret henge vanlig.
   Håret blir ikke slitt da.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg