5 Ting du kan gjøre for en bedre verden!

Doner penger til veldedige formål – Nå er det oktober og det er rosa sløyfe måned. HER er nettbutikken til kreftforeningen, og der kan du kjøpe massevis av fine ting for å støtte en veldig viktig sak!

Pass på hvilke reisemål du reiser til – Det er fristende å reise til steder som Dubai når man ser influencere poste dødslekre bilder derfra. Vær så snill, ikke reis dit! Hele stedet er så gjennomsyret grusomt. En ting jeg har begynt å gjøre når jeg skal reise nye steder er å sjekke FN sine sider for å lese om hvordan landet opererer. Jeg reiser mye heller til Gran Canaria der ting er godt og trygt, og folk blir behandlet bra, enn å reise til Dubai der det blant annet er moderne slaveri og folk blir fengslet i hytt og pine for å være homofile.

 

Vaksiner – Pass på at du alltid har de vaksinene du trenger (sjekk HER), og for guds skyld; vaksiner barna dine.

Dyrelivet – Utenfor huset vårt har vi et yrende dyreliv, og jeg ser litt på huset vårt som hjemmet til så mange. Så fort det blir frost i bakken og det blir vanskelig for småfuglene å få tak i mat er vi kjappe med å fylle opp matstasjoner rundt hele huset, vi slenger også ut gulrøtter og vann (rådyr dør ofte av dehydrering om vinteren) til rådyrene om vinteren og om sommeren passer jeg på å plante massevis av blomster som humlene og biene elsker. Om du skal på skogstur kan du ta med deg noen meiseboller og henge opp rundt på trærne så dyrene kan spise utover vinteren.

 

Gi setet til noen som trenger det – Dette er en selvfølge for de fleste, så det er mest en påminnelse. Når du tar bussen eller toget et sted; pass på at du følger med om det kommer på noen som trenger setet mer enn deg.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg