5 Stjerners luksus hotell – Slik ser det ut!

Åh, det er så nydelig her på Gran Canaria. Vi koser oss virkelig glugg ihjel (som jeg skrev til mamma i stad, hehe!). Hotellet, eller resorten som det egentlig, som vi bor på er så gigantisk og det er så lekkert her. Ikke uten grunn til at dette er 5. gangen vi er her.

For et fantastisk sted! Jeg har jo vist dere en god del bilder herfra tidligere, men dette stedet er så stort at det er umulig å vise alt. Så derfor tenker jeg vi kan kjøre et aldri så lite (23 bilder. ehehee) bildedryss av uteområdet på hotellet!

Dette er et av de 4 (eller er det 5?) bassengene på resorten. Så lekre!

Hele hotellet er veldig inspirert av afrikansk kultur og design, og det er så gøy å se!

Dette er det bassenget vi pleier å ligge ved. Her er det stor bar, oppvarmet basseng også går bassenget i et slags 8 tall så man kan ligge litt mer skjermet for både folk og vind.

Her kan dere se utsikten fra 4. etasje der vi bor på resorten. Sykt fint! Det er så tropisk og lekkert her.

Som dere skjønner er det ganske så er det ganske så stort her. Sjekket nettopp for morro skyld opp hvor stort hele hotellområdet og hotellet er på kartet: 85’000 kvm. Så det er ikke noe småtteri! Hehe!

8 kommentarer
  1. Kos deg i varmen. I Sandefjord så snødde det idag, og det ligger nå hvertfall (ikke mye…)Får håpe det ligger noe når dere kommer hjem neste uke

  2. Vil bare si at jeg ser så godt hvilken innsats du legger i bloggen om dagen! Det er skikkelig gøy, du er så flink og det er gøy å klikke seg inn på bloggen om dagen 🤩 Ønsker dere en riktig god ferie, for et nydelig sted! 😍

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg