7 Triks for større lepper – UTEN Restylane!

Ønsker du fyldigere lepper, UTEN å bruke Restylane eller noen andre fillers? Da bør du teste ut disse triksene! 

👄Leppepomade om natten – Rett før du legger deg bør du smøre inn leppene med et tykt lag med leppepomade. Det gir leppene et fuktighetsboost, og du våkner opp med fyldigere lepper. 

💄 Vann – Drikk nok vann så du ikke blir dehydrert. Dersom kroppen mangler vann går fuktigheten ut av blant annet leppene, og de blir tørrere og mindre. 

👄 Leppeskrubb – Sprukne lepper blir fort tørre og ikke særlig plumped up. Så bruk leppeskrubb 1-2 ganger i uken. 

💄 Sminke – Et genialt triks for å få større lepper er å bruke en lip liner og tegne rett utenfor leppekanten, og deretter fylle inn selve leppene med leppestift. Da ser leppene mye større ut! Dette pleier jeg selv å gjøre når jeg nesten ikke har noe fillers igjen i leppene. 

👄Farger – Mørke leppestifter kan ofte gjøre at leppene kan se mindre ut, og mer strenge ut, om dere skjønner? Lysere leppestifter gjør derimot at leppene ser større ut. Så om du vil at leppene skal se større ut bør du velge en leppestift som er et par toner mørkere enn huden i ansiktet ditt, og ikke en mørkerød for eksempel.

💄 Leppepomade – Bruk leppepomade igjennom dagen og husk å alltid bruke en med SPF når du soler deg for å beskytte leppene dine.

👄 Lipgloss – Legg litt lipgloss i midten av leppene. Det gjør at lys reflekteres i lipglossen, og gir inntrykket av at du har fyldigere lepper. 

 

13 kommentarer

Siste innlegg