7 Triks for større lepper – UTEN Restylane!

Ønsker du fyldigere lepper, UTEN å bruke Restylane eller noen andre fillers? Da bør du teste ut disse triksene! 

👄Leppepomade om natten – Rett før du legger deg bør du smøre inn leppene med et tykt lag med leppepomade. Det gir leppene et fuktighetsboost, og du våkner opp med fyldigere lepper. 

💄 Vann – Drikk nok vann så du ikke blir dehydrert. Dersom kroppen mangler vann går fuktigheten ut av blant annet leppene, og de blir tørrere og mindre. 

👄 Leppeskrubb – Sprukne lepper blir fort tørre og ikke særlig plumped up. Så bruk leppeskrubb 1-2 ganger i uken. 

💄 Sminke – Et genialt triks for å få større lepper er å bruke en lip liner og tegne rett utenfor leppekanten, og deretter fylle inn selve leppene med leppestift. Da ser leppene mye større ut! Dette pleier jeg selv å gjøre når jeg nesten ikke har noe fillers igjen i leppene. 

👄Farger – Mørke leppestifter kan ofte gjøre at leppene kan se mindre ut, og mer strenge ut, om dere skjønner? Lysere leppestifter gjør derimot at leppene ser større ut. Så om du vil at leppene skal se større ut bør du velge en leppestift som er et par toner mørkere enn huden i ansiktet ditt, og ikke en mørkerød for eksempel.

💄 Leppepomade – Bruk leppepomade igjennom dagen og husk å alltid bruke en med SPF når du soler deg for å beskytte leppene dine.

👄 Lipgloss – Legg litt lipgloss i midten av leppene. Det gjør at lys reflekteres i lipglossen, og gir inntrykket av at du har fyldigere lepper. 

 

13 kommentarer
  1. Kjempe fine tips 🙂 hva pleier du å gjøre når det gjelder bilder til bloggen når det er mørkere tider? Sliter veldig med motivasjonen og inspirasjon til innlegg om dagen nå som det blir fort mørkt ute 🙁 leser bloggen din hver dag og er innom den 3-4 hver dag. Syntes du er veldig flink til å gi tips. Trenger virkelig noen tips om dette, sliter med å holde liv i bloggen og hva jeg skal legge ut nå som det er mørk ute og ikke har mulighet til å ta bilder når det er lyst ute pgs jobb

  2. Marthe Christine: Så koselig å høre at du følger bloggen min 🙂 Jeg pleier å bruke fotolys. Hadde aldri klart å holde bildene så lyse på bloggen om det ikke var for de 🙂

  3. Hei vakre ❤Tusen takk før alle gode tips du gir,de er så bra!
   Kan du pleaaaasssee legge ut en video av hvordan du tegner brynene dine?🙏🙏

  4. Fine tips💕Men tror du det vil gå bort etter hvert? Fordi jeg har lyst til å prøve ut noen av de tipsene men vil ikke ha store lepper for alltid, hvis du skjønner hva jeg mener

  5. Tusen Takk for tips. Har hatt lyst på litt større lepper ei stund, for liten til å fylle dei og eg tørr ikkje når eg blir eldre uansett men ja tusen tusen takk🥰 elske bloggen din og deg Stina+YouTube kanalen din❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg