5 Triks for å spare penger på sminke!

annonse | kicks

Å være jente kommer med noen ekstra kostnader. Spesielt om man er veldig glad i sminke og dyre produkter. Selv er jeg altfor glad i sminke, men ikke altfor glad i bruke for mye penger på det. Så jeg har funnet noen smarte triks for å spare penger!

Klipp opp – Når du er ferdig med en tube rens og den er tom, pleier man å kaste den. Men, stopp litt! Det er jo fortsatt masse produkt igjen. Klipp av toppen og du har produkt for 1-3 uker til. 

Leppestift – Er leppestiften tom? Nope! Det bare ser sånn ut! Når det ikke går ann å få mer ut av leppestiften ved å bruke den vanlig har to to valg. Du kan enten bruke en leppepensel til å påføre resten. Eller du kan skrape ut resten med enden på en teskje, leppe alt produktet i en spiseskje, holde spiseskjeen over et telys til alt har smeltet og helle det oppi en liten beholder som for eksempel et linseetui. Vipps så holder leppestiften noen uker ekstra!
 

Salg – Følg med når det er salg og kjøp inn ekstra av favoritt produktene dine. Akkurat nå er det 20-30% salg på leppestifter fra Mac. Anastasia Beverly Hills, Urban Decay, Dior, ++ HER.

Vipper – Bruker du løsvipper? Da jeg begynte med løsvipper for mange år siden trodde jeg at man bare kunne bruke de en gang. Da ble det jo mildt sagt dyrt for vipper! Der tok jeg mildt sagt feil! Hvis du kjøper vipperemser som har litt tykt bånd og ikke bare sånn gjennomsiktig bånd, kan du bruke de 10-15 ganger avhengig om du bruker mascara på de og hvor forsiktig du er med de. 

Google swatches – Er det én ting som jeg personlig har kastet bort altfor mye penger på, så er det bomkjøp på sminke. Når jeg handler leppestift, øyeskyggepalett eller bare foundation er det superviktig å google swatches av fargen. Da slipper du å ende opp med en leppestift som er i helt feil farge. Når fargen kommer på huden blir de jo veldig annerledes enn de er i esken. Så her er det viktig å sjekke swatches. Da får du også sjekket hvor mye pigment det er i produktet. 

 

4 kommentarer

Siste innlegg