5 Beauty hacks

☀️ Legg litt highlighter på kravebeinet, toppen av armen, og i kløfta for å få det til å poppe litt ekstra.

☀️ Når man krøller håret er det en stor feil mange gjør, det er at de rører håret når det er varmt, og gjerne flytter det litt rundt. Det er ekstremt viktig å vente til håret er helt 100% avkjølt før du gjør noe med det. Om du rører det mens det fortsatt er varmt ødelegger du krøllene og det kan fort bli frizzy.

☀️ Skal du ha veldig mørk øyeskygge? Da kan det være smart å gjør øynene før du gjør foundation. Det er mange makeup artister som gjør dette, og det er genialt for å slippe at øyeskyggen drysser ned og ødelegger under øynene. 

☀️ Ettervekst? Jeg har farget håret mitt litt mørkere enn mitt naturlige, og etterhvert kommer alltid den lekre etterveksten. Frisøren min viste meg faktisk et genialt produkt som man sprayer i hodebunnen der etterveksten er, og den dekker helt over det. Sinnsykt hvor bra det faktisk funker. Produktet er fra Loreal og heter “hair touch up”.

☀️ Blir du fort oljete i huden? Da har jeg to løsninger til deg. Den første er å bruke en fuktighetskrem med mattende effekt. Det hjelper mye. Om det derimot ikke stopper alt kan du bruke “blotting papers” som du får kjøpt hos de fleste sminkebutikker, og bruke de. De absorberer oljen uten å fjerne sminke. 

 

Siste innlegg