12 Problemer jenter har når de skal kle på seg

Å være jente og skulle kle på seg er ikke alltid bare-bare. Selv kan jeg stå i altfor lange tider, kaste klærne rundt, og lage en svær haug med klær på gulvet mens jeg prøver å finne ut hva jeg skal ha på meg. I og med at uttrykket “jeg har aldri noe å ha på meg” er rimelig kjent blant oss jenter, tenkte jeg å gå litt nærmere inn på akkurat hva som blir problemene når vi skal kle på oss.

– Været er akkurat sånn midt på treet. Så det er for kaldt med shorts, men jeans er for varmt. Så du må ta det vanskelige valget mellom å svette ihjel, eller fryse ihjel.

– Du lakkerte neglene rosa i går, og i dag vil du ha på en rød topp. Det ender opp med å bli så dårlig match at man til slutt må lakkere neglene på nytt, etter at man har testet ut med 15 andre plagg. Og du bare måtte ha den røde toppen på deg.

– Du finner en topp du har lyst til å ha på deg, men så kommer du på at du brukte den sist gang du var ute med de samme venninnene. Så da står du der og velger mellom å prøve og finne en annen topp, selv om du allerede har prøvd alle klærne 4256 ganger, eller tåle at venninnene dine tror du kun har en topp i skapet.

– Når man ikke heeelt vet hva slags dresscode det er, så man ender opp med å bli for mye eller for lite pynta. Ikke veldig gøy å komme i kjole på et vorspiel der alle har jeans. 

– Du har nettopp kjøpt en ny veske, men finner ingen klær som matcher den. 

– Puppene blir altfor store i toppen. Aldri gøy når toppen man bruker er altfor liten for puppene, og det nærmest ser ut som de er på vei ut av toppen. Eller puppene blir borte i toppen, så det ender opp med å se ut som man har absolutt ingenting der. Jadda.

– Du finner en bukse og en genser du bare mååå ha på deg. Men de matcher overhodet ikke.

– Buksa som passet for bare en uke siden er plutselig altfor stram. Så da må man enten skvise seg inn i det, og nesten ikke klare å gå hele dagen. Eller prøve andre bukser som også har blitt for stramme. 

– Alle klærne blir for drøye. Plutselig skal man på familieselskap og da fungerer det virkelig ikke å komme med en dyp utringning eller en topp som er litt gjennomsiktig. Så da blar du igjennom alle toppene, for å til slutt finne en topp du kjøpte da du var 14 år. 

– Når du endelig har kledd på deg, og skoene er det eneste som mangler, og det ikke er noen av skoene som matcher antrekket.

– Når du ikke finner noen smykker som passer til antrekket, og antrekket blir altfor kjedelig uten smykker. 

– Når både skjørtet og toppen er ganske posete, så man ender opp med å se ut som man har gått opp 10 kg. 

Hvilke problemer pleier du å ha når du skal kle på deg? 

13 kommentarer
  1. Kan du lage fler innlegg om fordeler osv PS. Digger sånne innlegg forsett med de! Syntes de er artige å lese

  2. Nå ler eg -I -lands problemer har vi alle 😀 Eg også
   Mitt største problem er at eg var veldig syk i flere mndr og raste ned i vekt og nå passer kun EN jeans men seg legger på meg igjen, og eg kan ikkje gå i de andre for de henger og slenger rundt meg som visne blader. Utrolig kjipt og kun ha en jeans,mens motiverer meg til å legge på meg igjen de siste kg så eg kan gå med flere jeans 😀

  3. Omg, sounds so like me! 🙂 And when the t-shirt with small neckline is on, then do the make up & hair… and it starts raining and the t-shirt is all wrong. Then off it goes and some make up with it! :/ Or when the fine pantyhose is the “thing” of otherwise simple costume- and then you rip them while putting on! Haha!!

  4. At det jeg tenkte å ha er på vask.
   Er også et problem om jeg er hos mamma og det jeg skal ha er hos pappa, eller omvendt.

  5. Jeg gjør det enkelt, jeg.
   Finner en bukse, en overdel og så..voila! FEERDIIIG 😀
   Slike kompliserte opplegg med å lakke om negler, finne matchende sko, vesker og den slags har jeg bare ikke ork til.
   Nå er jeg riktignok ikke den som kler meg opp mest da, men skal jeg først gjøre det, så gjør jeg det enkelt..
   1. Jeg finner undertøy og sokker.
   2. Jeg finner buksa.
   3. Jeg finner overdelen.
   4. Jeg går å kler på meg.
   FINITO!
   Skal jeg reise på tur, så pakker jeg ferdig på en halvtime..Og da er ingenting planlagt på forhånd.
   Problemet med meg, er at jeg pakker ned halve soverommet mitt. Bruker å si at kofferten min fungerer som en campingvogn jeg da, ettersom jeg pakker med meg mer enn det jeg bruker. Til og med når jeg skal på helgetur og være vekk i to dager. Men jeg orker bare ikke det stresset med å tømme hele klesskapet, for så å stå tre år foran speilet og finne matchende antrekk, og deretter bruke 3 år til på å gjøre meg klar. Det er bare tiltak.
   Er derfor jeg foretrekker jeans. Det går til alt – både til fest og hverdags. Skal jeg derimot være pynta, finner jeg bare en kjole eller et skjørt og en topp, så er jeg done.
   Enkelt og veeeeldig greit 😀

  6. Dette har blitt daglig rutine altså, det skjer hver dag! Er det ikke underdel som er vanskelig, så er det overdel osv. Jeg er av de som elsker å pynte meg og se fin ut, da går det fort altfor lang tid til å finne dagens antrekk…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg