Mitt triks for å bli brun!

annonse BRUN365

I Norge er det ikke så altfor mye sol om dagen, så da er det viktig at vi får fullt utnytte av den solen vi har! Selv har jeg ikke tid til å ligge i timesvis i solen hver eneste dag for å få brunfarge, så derfor “jukser” jeg litt med BRUN365 isteden. Det er piller med betakaroten og nattlysolje som gjør at jeg blir mye fortere brun, også holder brunfargen seg mye bedre. Selv får jeg også en mer gyllen farge bare av å gå på selve pillene, uten sol, så det er jo supert! 

BRUN365 er forresten et norsk produsert helsekost produkt, som er perfekt å bruke dersom du vil bli brun. Det inneholder 100% naturlig betakaroten, som er kjent for å gi en naturlig og varig brunfarge, også inneholder det nattlysolje som bidrar til å bygge hudceller innenifra og kan gjøre at man får bedre effekt av betakarotenen. 

Skal du for eksempel på sydentur kan du begynne med pillene en ukes tid før sydenferien, så får du maks utbytte av solen i syden! Det anbefales å fortsette på pillene for å holde på den dype brunfargen. Selv kommer jeg til å fortsette med det hele året, så jeg alltid får en gyllen og brun hudfarge, året rundt. 

Om du har lyst til å teste ut BRUN365 kan du få gratis frakt ved å bruke rabattkoden STINABAKKEN. Klikk deg inn HER for å bestille!

Det er forresten ingen bindingstid, så om du ikke har lyst til å få mer BRUN365 kan du bare si ifra til kundeservice. 

 

☀️☀️☀️

5 kommentarer
  1. ♥ Jeg tar selvbruning minst en gang i uka. Siden det er veldig lite sol i Norge, er selvbruner et must om man ikke vil bli solariumsbrun. Føler meg alltid mye mer fresh når jeg har litt gyllen farge i huden.

  2. Var akkurat for sen å sende forslag på snapchat til YT videoer.. Men eg vil veldig gjerne se en hårvideo, hvordan du krøller håret, hva produkter du bruker osv 🙂 Du har så nydlig hår!

  3. Har gått på betakaroten før og jeg merker stor forskjell om sommeren😃 Men jeg må bare si de neglene du har på deg nå er helt elsk😍 Hvor er de fra? Og har du noen tips til drugstore falske negler som er litt mer nautrale farger, har sett deg med lyserosa negler før og de ser nydelige ut på deg<3 Hvor er de fra?😍

  4. Så bra tips! Jeg har selv akkurat kommet hjem fra Kroatia og har ikke blitt veldig brun, så denne må jeg prøve i håp om å få litt farge haha! Bra innlegg Stina 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg