8 Ting jeg hater

Snerk – Den følelsen når man lager tomatsuppe eller en kopp kakao, og glemmer å røre på et par minutter, også blir det snerk på toppen. Æsj. Kjenner jeg grøsser bare av tanken. Snerk er så ekkelt at jeg har ikke ord for det. 

Ikke for å være frekk – Når folk sier det så vet du at alt de kommer til å si er frekt, og de prøver å komme unna med det ved å si “ikke for å være frekk”. Spar deg. 

– Enten om det er kø i kassen, bilkø eller hva som helst; jeg hater det. Køer er så bortkastet tid og jeg blir skikkelig irritert hvis det er unødvendig kø. Det er forståelig at det er kø når klokka er 4 og du er på vei ut fra Oslo og til Sandefjord. Men når det er 20 stykker som står i en kø i en butikk, og man nekter å åpne en kasse til, enda det er sånn 5 ansatte som bare surrer rundt, ja da blir jeg greit irritert. 

Mygg – Vi bor rett ved vannet og derfor er det ekstremt mye mygg her. Jeg blir alltid spist opp av mygg, og det ender opp med svære myggstikk som blir store sår og som blir lekre arr. Tuller ikke når jeg sier at jeg hadde 30 myggstikk samtidig for sånn 2 uker siden. Det blir pene arr det 🙃

Facebook – Jeg har et hat / elsk forhold til facebook. Det var bra de første årene, og derfor håper jeg at det skal komme noe bra igjen. Nå er det bare overfylt med katter som blir pint ihjel, politikere som skriker ut om alt mulig rart, aviser som har clickbait titler, og bekjente som deler ting fra livet jeg virkelig ikke trenger å se. 

Snyting – Folk som snyter seg rundt middagsbordet er noe av det verste jeg vet om. Det er så sykt ekkelt, uhøflig og bare så langt ifra greit som det går ann. Hvis folk snyter seg i nærheten av meg går jeg faktisk vekk fra de. Takler ikke slike ting. 

😉 – Jeg hater den emojien. Det er kun to type settinger man bruker den. 1; du er en halvcreepy mann som prøver å sjekke opp en dame. 2; jenter som manipulerer inn en krangel. Bruker noen den emojien mot meg tar jeg avstand på flekken. 

Snik-kommentarer – Jeg hater når folk slenger ut stygge kommentarer du ikke kan ta de på. For eksempel om noen sier til meg “Du er så tøff som bruker en slik kjole, er ikke mange som ville vist frem så mye kropp”. Her sier egentlig personen “herregud du ser ut som en hore i den kjolen”, men så sniker de det inn i en annen kommentar også kan du ikke si noe på det. Hater sånt, og det sekundet jeg merker at folk gjør sånt mot meg kutter jeg de ut på sekundet. Livet er for kort til å ha mennesker i livet som snakker dritt om deg. 

  1. Er veldig forskjellig hvordan man oppfatter og bruker emojis tydeligvis:) jeg har aldri tenkt på at blunke smiley kan oppfattes på den måten. Jeg bruker det av og til, men aldri i forbindelse med en krangel eller sånn du oppfatter at jenter bruker den. (Jeg er jente) For meg er det en positiv smiley som jeg bruker til kjæresten f.eks for å f.eks understreke at jeg smiler lurt og liker det jeg ser, hører eller det han skriver. Hvis du skjønner hva jeg mener 🙂

  2. Her er jeg ganske enig. Spesielt snik-kommentarer og snerk plager meg, om det blir snerk i kakaoen min rører jeg som gal helt til det blir borte. Jeg er ganske heldig og pleier å ta andre på fersken når det gjelder snik-kommentarer. Snyting er jeg ganske vant til, da jeg sliter med en del allergier. Kø kan diskuteres, er enig med deg om at det er en del unødvendig kø, men så er det ikke alltid de ansatte surrer rundt. Beklager for lang kommentar.

  3. Herregud så utrolig vakker du er 😄 Jeg har fulgt bloggen din i mange år og du har alltid vært vakker. Men nå er det noe helt spesielt med deg! Du stråler og det skinner lykke av hele deg ❤️ Jeg blir så glad når jeg ser det fine smilet ditt og utstrålingen din. Gleder meg masse til å se deg på bloggerne, så jeg kan bli enda bedre kjent med deg som person 😄 Ta vare på deg selv og nyt sommeren ❤️

  4. Du kan kjøpe sånn mygg fanger eller hva det heter, som tiltrekker seg alt som er av mygg. Den ligner på den som man får til fluer, og den er syyykt effektiv. Koster endel, men totalt verdt det når man blir såpass plaget av mygg 🙂

  5. Får du ofte fregner om sommeren? Hva synes du om fregner og evt. Hvis du kunne fjernet dem på en naturlig måte, ville du gjort det??

  6. Billigste løsningen (og den beste for naturen) er om dere henger fuglekasser i trærne 😉 Fuglene får mat og dere blir kvitt store andeler av myggen.

  7. Så hvis noen er snørrete, vil du helller at snørra skal renne nedover munnen deres istede for at de snyter seg? lol

  8. Haha, morsomt hvor forskjellige oppfatninger vi har av emojis. Selv har jeg ingenting i mot denne emojien og bruker den aldri på den måte du fremstiller. Men skjønner hva du mener! 😅

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg