7 Ting jeg hater å bruke tid på

Facebook – Altså, hver gang jeg scroller på facebook blir jeg helt stressa. Det er jo bare nyhetsartikler om helt kriseting, videoer som viser urettferdige ting, og alle mulige mennesker jeg er venn med på face som seriøst legger ut ting jeg virkelig ikke trenger å se. Facebook var bra for sånn 10 år siden, nå derimot, blæh.

Gateselgere – Nei, jeg vil ikke stå i 20 minutter å snakke om et nytt mobil-abonnement eller strøm fra det ene eller det andre stedet. 

Vaske doen og dusjen – Jeg har faktisk ikke vasket en dusj eller do på to år. Det har jeg vaskehjelp til å gjøre. Jeg har ingenting imot det å vaske og rydde generelt, men det å vaske doen og dusjen takler jeg bare ikke. 

Negative mennesker – Jeg hater å være med mennesker som ser negativt på alt mulig. Det er greit å ikke være super positiv til alt, og være negativ iblant. Men når hele livet handler om å være negativ og klagete, orker jeg det bare ikke. No thanks. Jeg liker å se positivt på livet. 

Vaske håret – Når man har så langt og tykt hår som jeg har, med masse hair extension fester er det å vaske håret en jobb i seg selv. Sjampoen tar hundre år å ta i håret, for den skal innimellom alle fester så det blir skikkelig rent. Takk gud for at jeg ikke trenger å vaske håret hver dag, men heller hver 2.-3. dag. 

Ta av sminken om kvelden – Siden jeg bruker en del sminke er renserutinen min ganske heavy. Jeg bruker som regel 3 forskjellige rensere, en toner og en ansiktskrem. Det tar så lang tid at jeg får helt fnatt. Spesielt når jeg er stuptrøtt og bare vil legge meg. 

Rydde ut av en koffert – Er jeg den eneste som lar kofferten stå i sånn 4 dager etter at jeg har kommet hjem? Per Fredrik rekker å pakke ut bagasjen sin før jeg har tatt av meg skoene etter reise. Men jeg derimot.. Jeg hater å pakke ut av den, så den står der helt til jeg er så lei av å se den at jeg tar den. 

12 kommentarer
  1. Har mange av de samme punktene, er det noe jeg misliker så er det å pakke ut av bagen etter ferien eller hva det enn måtte være. En annen ting er når folk tror de har rett i alt, og det ender opp med at person tar feil..

  2. Hei Stina 🤗lurer på en ting ; når jeg klikker meg inn på bloggen din tar det veldig lang tid før bildene (hele bildet ) vises .Har ikke vært borti dette hos andre bloggere ,så er det noe du kun ha forsøkt å få ordnet ?😀syns du har en flott blogg så var ikke for å hakke eller noe ,ønsker deg en flott kveld ❤️Klem fra en mosjøen jente

  3. Time spend on doing the laundry is so boring! Or ironing clothes!
   Some mornings even the face and hair seems too much. My everyday makeup takes 30-40 minutes and hair 15-30 minutes (not washing!!). I almost envy the all natural girls (moisturizer and ponytail takes five minutes), but that’s not my shit. I’m the Diva and the Princess! Hahaha! 😀 Not really… or maybe just a little! 😉

  4. Haha, jeg har skilte foreldre da. Men jeg venter i flere uker før jeg i det hele tattt gidder å røre bagen/kofferten. Eeelsker bloggen diiiin!😻😻

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg