7 Ting jeg er livredd for

Jeg er et ganske lettskremt menneske, som er redd for mange ting. En ting dere garantert vet om er frykten min for fugler og føtter. To ting jeg bare ikke takler. Haha! Men det er ikke bare de to tingene er jeg er redd for, det er også disse tingene;

Berg og dalbaner – Sist jeg tok en berg og dalbane fikk jeg så panikkanfall at jeg var sikker på at jeg skulle dø. Personalet måtte hjelpe meg ut av karusellen og se til at det gikk bra med meg, fordi jeg fikk så panikkanfall.. Så det sier jo sitt. Siden den gang har jeg tatt pariserhjulet i Oslo én gang og jeg var livredd. Jeg har alltid vært litt pysete på slike ting, men de siste årene har det virkelig tatt kaka.

Hester – Jeg er livredd for hester. De er så store og skumle, og jeg fatter ikke hvordan folk tørr å sette seg opp på de og ri avgårde. Det er typ 700 kg med ville hestekrefter som kan steile når som helst og gjøre at du brekker nakken. Hater når det går politihester i Karl Johan, for de er mye større enn vanlige hester og 20x mer skumle.

Lastebiler – Da jeg tok billappen lærte jeg hvor stor blindsone en lastebil har. Den ser deg faktisk ikke om du ligger på siden av den. Har faktisk holdt på å bli påkjørt av en lastebil en gang den prøvde å legge seg i venstrefilen og den ikke så at jeg lå inntil den. Har aldri gasset på så fort om hatt så høy puls som da.

Dårlige sjåfører – I trafikken er jeg generelt redd for de fleste, for jeg vet hvor mange som kjører i fylla, trøtte eller ikke har nok peiling på bil. Etter å ha blitt påkjørt av en 97 år gammel mann og en dame som ikke forstod norske kjøreregler har jeg innsett det at alle ikke er like trygge i trafikken. Så når jeg er ute og kjører stoler jeg aldri på at folk faktisk skal holde seg til reglene. 

Være hjemme alene – Jeg er hakket mer paranoid enn hva man burde være, og derfor blir jeg alltid livredd når jeg er hjemme alene. Jeg er sånn at jeg sitter klar med alarmknappen i tilfelle noe som helst skulle skje. Har aldri trengt å bruke den, men er så glad jeg har den. Haha! 

Fisker – Jeg hater å bade på steder der det er fisk. Hvilket er de fleste steder.. Jeg er så redd for at en fisk skal bite meg, og hvis jeg kjenner noe som helst i vannet piler jeg rett opp igjen.

Glemme å låse bildøren – Altså, antallet ganger jeg har løpt panisk tilbake til bilen i frykt for at jeg har glemt å låse den, er ubeskrivelig mange. Det er nesten flaut. Jeg må alltid si til meg selv høylytt “bekreftet låst”, om ikke stresser jeg over at den kan være ulåst. Jeg har faktisk aldri glemt å låse den..

 

👻 SNAPCHAT STINABLOGG 👻

  1. Am I right if I guess there will NOT be horse carriages and lots of white doves in your wedding? Haha! I’m crazy afraid of spiders and fire. I always fear that the coffee machine is on when I leave house and everything will burn down! Sometimes I have to come back to check… and it’s never on.

  2. Skal ri idag, har ridd i snart 3 år! Klarer meg ikke uten😂 Ryggen er typ 1.65 der jeg sitter, men jeg skal ri på langt større idag😂❤️

  3. Kjenner meg igjen i det å måtte springe til bilen å sjekke at den er låst, har skjedd ett par gang at jeg har våknet på natten å måtte dobbelsjekke at bilen er låst 😛

  4. Liker heller ikke å ligge ved siden av busser og lastebiler pga. blindsonen. Er så glad for at E18 har flere strekker hvos lastebiler ikke har lov å legge seg i venstrefelt!

  5. Du trenger ikke å godkjenne denne kommentaren, ville bare si at jeg har skrevet om deg og delt et bilde og lurer på om det er i orden? Publiserte det for 3 minutter siden.

  6. Hester er ikke så skumle😂 Red en hest i går som er 180cm høy. Ganske langt ned for å si det sånn😂 Var redd før men falt for anatomien dens.

  7. Hei lurte på om du kunne ha en storry time eller lignende fra da du ble på skjørt?? Du trenger ikke svare mn har du tid håper jeg på svar🙂 (PS går det bra med deg nå idag💘??)

  8. Jeg er redd for akkurat det samme bortsett fra hester!❤️
   Men jeg trenger jo ikke å tenke på at jeg skal glemme og låse bilen.(Er 10 år)❤️PS. Elsker deg ❤️😘❤️👌😍😍

  9. Kjenner meg litt igjen i det med hester! Liker hester sånn generelt men når jeg var på bursdag hos ei vennine så var det slik at vi kunne ri men jeg turte ikke men det jeg syns var rart er at jeg red når jeg var 4 år og da syntes jeg det var skummelt og så ble det bedre og så skrek jeg yihaa

  10. Er ikke redd for hester haha men de fleste hester steiler jo heldigvis ikke uten grunn da. Men jeg rir for det meste lyngshest som ikke er så store de veier kanskje 400 kg ish kommer jo litt Ann på hesten men kan forstå at du er redd for de.

  11. Kan være bare jeg som husker feil, men jeg mener å tro at det var du som hatet fugler? Er litt usikker på om det var deg haha😂😂

  12. Jeg rir på hest. Du må bare tørre å bli kjent med de😀 jeg har aldri vært redd for hest. Jeg vokste opp med hester, hunder katter osv. Men folk er forskjellige ingen er helt like❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg