Barn, Russ, Topplista, Hageprosjekt, Hus ++ Ukens spørsmål #204

Reklame | Bubbleroom

Får vi noen gang sett videoen av når PF frir til deg?
– Ja, men ikke enda. Dere kommer til å få sett den. Mer enn det kan jeg ikke si.

Kan du vær så snill lage en sminke video?
– Ja, har tenkt til å lage en sminkevideo asap der jeg viser hverdagssminken min. Bytter litt rutiner på sminken ofte, så er gøy å vise!

Hva tror du er grunnen til at du havnet på topplisten?
– Jeg har blogget i veldig mange år, og har alltid lagt ut flere innlegg hver dag og prøvd å gjøre en så god jobb jeg klarer, og etterhvert har det blitt så mange som liker å klikke seg inn her at jeg har havnet et godt stykke opp på topplisten. Det er skikkelig koselig og ekstremt flatterende å tenke på hvor mange som faktisk klikker seg inn her for å lese. Det varmer virkelig hjertet mitt og er uten tvil grunnen til at jeg har holdt på i så mange år.

 

Hva er de tre viktigste sminke stegene dine? Som du liksom alltid må ha?
– Foundation, pudder og maskara er de som jeg ikke hadde klart meg uten. Om jeg bare skal bruke 5 minutter på sminken bruker jeg kun det. Det er sjelden fordi det blir ikke så veldig fint. Er jo grenser hvor fint man kan gjøre det på kun 5 minutter. Hehe! Men det er i alle fall mine must haves!

 

Hvilket rom i huset kommer til å bli barnerom når dere får barn? 
– Vi har snakket en del om det, og det vi kommer til å gjøre er at vi gjør om kontoret mitt til barnerom. Da kommer jeg til å sette hele sminkestasjonen inn på soverommer. For let´s be honest, jeg måå ha et sminkebord å sminke meg ved. Hehe! Det har jeg hatt siden jeg var 15 og jeg har ingen planer om å slutte med det. Når vi får barn nummer to kommer vi til å gjøre om treningsrommet til barnerom, også setter vi treningsmølla og en del av utstyret på lagerrommet, og mye av tingene fra lagerrommet opp på loftet. Det er jo egentlig 5 soverom her i huset, så det burde jo ikke være noe problem. Hehe!

 

Har du vært russ?
– Jepp! Var det i 2013. Navnet jeg ble døpt til var duckface. Haha! Ironisk nok var dette før jeg tok restylane eller noe som helst sånt.

 Kan du lage en video der du filmer hele huset deres?
– Har laget noen housetourer før som ligger på youtube kanalen min. En hvor det var sommer og vi nettopp hadde flyttet inn, og en der det var vinter og vi hadde pyntet til jul. Har tenkt til å lage en ny i sommer når det er nesten ferdig ute, så jeg kan vise alt i ett. Det blir gøy! De tidligere videoene kan du forresten se HER

 

Hva er ditt favoritt iPhone cover?
– Det er uten tvil marmor gull dekselet mitt. Det er så sinnsykt fint! Classy og passer sammen med alt! Du finner det forresten HER.

Gleder meg masse til å se hvordan hagen din blir å se ut! Når tror du at du blir ferdig med hage- prosjektet ditt?
– Så gøy at du gleder deg! Veldig gøy at så mange av dere interesserer dere for prosjektet. Videoen jeg la ut der jeg fortalte om hele prosjektet har jo nesten bikket 30’000 visninger, som er helt vilt. Hadde aldri trodd at så mange interesserte seg for dette! Jeg aner virkelig ikke når jeg kommer til å være ferdig. For det jo veldig mye som skal gjøres. Men jeg tipper det er ferdig i juni / juli en gang. 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

19 kommentarer

Siste innlegg