7 Life hacks for jenter

– Bruk en hårklype til å feste sammen headsettet ditt, når du har snurret det sammen, så du slipper at det tugger seg, og du må stå i 10 minutter å tukle det opp.

– Lakker husnøklene og de andre nøklene dine med neglelakk, så det blir lettere å skille mellom de. Dette er genialt når man står med hendene fulle av ting, og ikke er superkeen på å bruke hundre år på å finne den riktige nøkkelen. PS; ikke lakker den delen som skal inn i selve låsen. 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

– Alltid ha en ekstra mobilbank lader i bilen. Man går alltid tom for strøm på de verst tenkelige tidspunktene.. 

– Ta neglene i iskaldt vann som du har i en skål, i et par minutter, for å få neglelakken til å tørke.

– Ute og spiser på restaurant? Da bør du alltid vaske hendene etter at du har bestilt mat fra menyen. De fleste menyer blir sjeldent vasket, og du kan jo bare tenke deg hvor mange mennesker som har tatt på de menyene før deg..

– Skal du kutte løk? Vel, for å unngå at maskaraen renner nedover og gir deg pandafjes, bør du stå ved siden av en vask der det er rennende iskaldt vann. Ta gjerne øynene nær vannet og blunk, om det skulle svi. Husk å pust med munnen også. 

– For å kjøle ned en brusflaske fort, bør du ta et vått papirhåndkle rundt, og sette den i fryseren.
 

14 kommentarer
  1. hei Stina <3
   det er en stund siden du lagde kontor- og sminkeromstouren din, men jeg lurte på hvordan du fikk montert lkdsjö lampene? (altså sminkelyset)
   På nettsiden til IKEA sier de at det kreves elektriker for montering på baderom, men kan man montere det selv om det er på et annet rom? Hvordan gjorde du det? Jeg så nemlig at det var ledninger fra de lampene, kunne du isåfall forklart det i et blogginnlegg, video eller svare på denne kommentaren eller noe sånt?
   Uansett, digger deg og bloggen din <3

  2. Kan du lage innlegg om hva du pakker til New York, reisetips og måtene du forbereder deg til turer på? Skal til New York et par uker etter deg og sikkert mange andre som vil leste litt om reising og lignende også. Syns du er veldig flink på slike innlegg:)

  3. Life Hacks for jenter? Vil si det var to til jenter og resten for gutter. At du får betalt skjønner jeg ikke!

  4. Et lifehacks til: når du kutter løk kan du ha tunga ute, da skal du heller ikke gråte☺! Jeg har prøvd dette og det funker!😂

  5. Disse lifehacksene kan også gutter bruke. Jeg synes det er rart at du skriver “lifehacks for jenter” da.

  6. Flere av disse har du sagt mange ganger før. Spesielt den med neglene i isvann, den sier du nesten hver gang!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg